Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Górnictwo II

<< < (30/34) > >>

Doom:
Na pojedynczym charze? Chyba jednak kopanie bardziej dochodowe będzie

krzysiek154:
Witam od kilku godzin zacząłem grę w Eve stąd moja prośba czy ktoś mógłby mi krok po kroku napisać w jaki sposób można utworzone kontenery zakotwiczyć do statku wiem, że trzeba nauczyć się anchoring I zrobiłem to pomimo tego gdy mam już kontener nie mogę go zakotwiczyć i odlatuję bez niego proszę o pomoc

Doom:

--- Cytuj ---w jaki sposób można utworzone kontenery zakotwiczyć do statku
--- Koniec cytatu ---
http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Small_Tractor_Beam_I

SokoleOko:
Tractor działa tylko na gridzie - nie możesz warpnąć nigdzie z kontenerem na holu, tylko musisz przerzucić z niego graty do cargo.

Jabolex:

--- Cytat: krzysiek154 w Wrzesień 23, 2012, 20:30:53 ---Witam od kilku godzin zacząłem grę w Eve stąd moja prośba czy ktoś mógłby mi krok po kroku napisać w jaki sposób można utworzone kontenery zakotwiczyć do statku wiem, że trzeba nauczyć się anchoring I zrobiłem to pomimo tego gdy mam już kontener nie mogę go zakotwiczyć i odlatuję bez niego proszę o pomoc

--- Koniec cytatu ---

Kontener(y) wozisz w ładowni. Z towarem lub "spakowane".
Zakotwiczyć go możesz tylko w przestrzeni (rozpakowany), o ile w pobliżu 2500m od kontenera nie ma niczego innego niż Twój statek. Kontener zakotwiczony wisi miesiąc? od ostatniej interakcji z nim i pozwala założyć hasło na dostęp. Jeżeli jest to "bezpieczny" kontener. Po odkotwiczeniu kontener możesz zaciągnąć?/wessać do ładowni statku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej