Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Drone Wars, wschód i południowy wschód
Sammani:
Co ciekawe w niedziele bob i unl byli na plus. Standingi podobniesz juz zresetowane, ale naprawde szkoda, ze brak kogos na tym forum kto by relacjonowal ten konflikt znajac sytuacje bezposrednio. SOLARzy podobniesz nie prosili o pomoc superfriendsow, a jedynie wyciekla informacja z nc wiec -a- z kennym skoczyli sie postrzelac.
Swoja droga dla mnie to tylko dowod chorej sytuacji w eve gdzie wystarczy by byla jakakolwiek wojna mniejszych sil, by duze powerblocki musialy ingerowac.
Sir Falo:
Stacja RA w Insmother system 5c-rpa przejęta. Wrogów zbytnio nie było.
W systemie 77s8-e wszystkie posy poszły w piach, poza 1, do którego GS dorzuciło stronta, jest w reinf.
System gb-6x5 - wszystkie posy zniszczone (chyba, że coś tam w RF weszło, ale już nie pamiętam).
Póki co opór poza tym co Gosiak pisał, nie istnieje.
<- Zmień sobie sojusz na aktualny. M.
Sammani:
5c to czesc sov4 wedlug dotlanu, a wiec tym bardziej musi byc dotkliwa ta strata. Czy RA wogule walczylo oto? Czy tez kierujac sie jakims dziwnym planem atakuja ED odbierajac im stacje poto by tracic wlasne zaplecze?
Sir Falo:
Prawdę mówiąc nie mam pojęcia co RA na to. Może w końcu wezmą się do pracy i w coś będzie można strzelać :) Ale nic sie nie starają, bo od czasu jak przyleciałem tutaj na południe (w sobote chyba) to już nastrzelałem do 20large i 1 med posów - nie licząc tych co w RF siedzą oczywiście.
Val Heru:
chlopaki z Atlasu jakis update zrobcie co tam sie dzieje w detorid i okolicach, prawde mowiac to tez nie wiem kto z kim i dlaczego, uprasza sie o nakreslenie frontu i troche szczegolow bo jak wlaczylem przed chwila mapke sova to widze ze RA chyba zapomnialo posy zatankowac
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej