Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Drone Wars, wschód i południowy wschód
Rogoo:
Proponuje wprowadzic na KSOD podobna zasade jak na SHC:
"Narzekanie na bloba = automatyczny warn." :angel:
Trefnis:
laga nigdy nie wyeliminuja, koniec i kropka
eve jest za male (swiat), kiedys na to samo (bez dronkowa) bylo 10k ludzi w prime
teraz jest 40k, ni chu chu nie obejdzie sie bloba
pamietam w gnw wielkie bloby byly po 80ppl
pamietam wymordowanie i przejecie bkg przez PA, zebralismy 80 typa i to byl zaj blob, nawet bob nie walczyl
teraz na spontan roamy potrafia sie wieksze gangi zebrac,
zadne infinibandy czy 64 bity nie pomoga, mozna 100v100 , to sciagna 500v500
to bedzie mozna ? sciagna 1000v1000
imo albo zwiekszyc powaznie liczbe systemow (cos jak boki empire tylko nad i pod empire na mapie) albo zrobi max standow sojuszu na 3
ale obie rzeczy nie realne
co do ciebie terion to jak nie grasz to sie nie wypowadaj, ja tez nie gram, i nie komentuje zadnych zwyciestw czy porazek tri, jak ci sie cos nie podoba to zmien ally
ale srac we wlasne gniazdo to szczyt
Terion:
Acha - brak propagandowego bagna i gloryfikacji wlasnego ally to sranie w wlasne gniazdo. Precz z obiektywizmem - niech zyje jedyna sluszna prawda (piszcie mi PMki jaka prawda na dana chwile jest aktualnie sluszna).
LosBekoczoS:
J2-PZ6 - przejdzie do annalow histori eve(podobno najwiekszy cap fest w grze jaki widziano ) - ilosc capow w starciu okolo 170 - liczba wrakow cap shipow na polu bitwy okolo 154.
Dokladniejszy raport napisze jutro po przebudzeniu.
Awards :
PL/RZR/MT/GS - za utrzymanie pola po bitwie ( piekne przeladowanie sie na nowe kapcie i powrot na pole bitwy - rzr )
AAA / ATLAS - za zabicie calego omfg stada capsow przeciwnika
Straty rozkladajac na strony walki
PL/RZR/MT/GS (81 dreads & 2 carriers)
AAA/ATLAS (69 dreads & 8 carriers)
Ps1 Wiedzielismy ze to bajt jest ( intel przekazal ze rzr sie grupuje zeby miec wiecej kapci, oraz ze pl przygotowuje sie z gs i mt do wskoczenia przez bridge tytana + ich kapcie )
Ps2 Piekna bitka dzieki temu ze local oscylowal w okolicach 160( poczatek walki) do cos bodajze 230( w szczycie ) do ponownie okolo 160 ( na koncu walki - tak bylem last carrierem ktory odgryzajac sie probowal zginac godnie :D )
Ps3 Jak jest sie ostatnim na polu bitwy to nawet strong exile boooster nie pomaga :D
Ps4 Znowu zarwana noc :D
Kombat:
--- Cytat: LosBekoczoS w Sierpień 18, 2009, 05:32:40 --- J2-PZ6 - przejdzie do annalow histori eve(podobno najwiekszy cap fest w grze jaki widziano ) - ilosc capow w starciu okolo 170 - liczba wrakow cap shipow na polu bitwy okolo 154.
Dokladniejszy raport napisze jutro po przebudzeniu.
Awards :
PL/RZR/MT/GS - za utrzymanie pola po bitwie ( piekne przeladowanie sie na nowe kapcie i powrot na pole bitwy - rzr )
AAA / ATLAS - za zabicie calego omfg stada capsow przeciwnika
Straty rozkladajac na strony walki
PL/RZR/MT/GS (81 dreads & 2 carriers)
AAA/ATLAS (69 dreads & 8 carriers)
Ps1 Wiedzielismy ze to bajt jest ( intel przekazal ze rzr sie grupuje zeby miec wiecej kapci, oraz ze pl przygotowuje sie z gs i mt do wskoczenia przez bridge tytana + ich kapcie )
Ps2 Piekna bitka dzieki temu ze local oscylowal w okolicach 160( poczatek walki) do cos bodajze 230( w szczycie ) do ponownie okolo 160 ( na koncu walki - tak bylem last carrierem ktory odgryzajac sie probowal zginac godnie :D )
Ps3 Jak jest sie ostatnim na polu bitwy to nawet strong exile boooster nie pomaga :D
Ps4 Znowu zarwana noc :D
--- Koniec cytatu ---
Kurdeeee
Dlateczego to zawsze musi być tak późno! Zastanawiałem się czy zostać ale stwierdziłem że eee tam ide spać. No i teraz mam... Grats bitki dla obu stron!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej