Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-24 Querious War update

<< < (13/22) > >>

magni:
co fakt to fakt, mozna byc rozczarowanym postawa boba w tej wojnie

Rogoo:

--- Cytat: Zolthar w Maj 26, 2009, 21:15:12 ---* Zolthar nie pamięta :)
A na serio to plz panowie troszke chęci w zrozumieniu, drażnie się bo NC z GÓnsaMi miało sporo farta z bugiem odnośnie skakania przez gejty jakoś tak zawsze jest że jak BoB wykorzystuje takie bugi to jest cheaterstwo a jak pasuje to gunsom to ktoś pisze, w stylu: "Superfriends musza poczekać do szybkiej (mam nadzieję) poprawki CCP. \o/"  i to jest powód do radości :)

--- Koniec cytatu ---

Tak, jak TRI zrobilo disco flocie BSow NC na polnocy, to tez mielismy farta.  ::)

Co do samej obrony I1Y to ciekawie wyszlo. Molle mial dobry plan i prawie mu sie udalo. Ciekawe co wymysli teraz ?

Skeer:

--- Cytat: Voulture w Maj 26, 2009, 21:32:33 ---Mozecie sobie marudzic na graczy z coven, mozecie sobie trolowac, ale widok kilkunastu pilotow PL broniacych naszego honoru na localu przed trolowaniem goonsow byl po prostu piekny ;]

--- Koniec cytatu ---

A co tam było? Bo musiałem przegapić  :embarassed:

KennethWolf:

--- Cytat: Rogoo w Maj 26, 2009, 23:24:41 ---Tak, jak TRI zrobilo disco flocie BSow NC na polnocy, to tez mielismy farta.  ::)

Co do samej obrony I1Y to ciekawie wyszlo. Molle mial dobry plan i prawie mu sie udalo. Ciekawe co wymysli teraz ?

--- Koniec cytatu ---
mam nadzieję że Molle wymyśli coś ciekawego, ze sporą iloscia pew-pew :)

Rogoo:

--- Cytat: KennethWolf w Maj 27, 2009, 11:19:01 ---mam nadzieję że Molle wymyśli coś ciekawego, ze sporą iloscia pew-pew :)

--- Koniec cytatu ---

Na razie wymyslil chyba jakas ofensywe na jutro. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej