Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05-21 - TRI, time for discoooo !11
Rogoo:
--- Cytat: Siewca Titum w Maj 22, 2009, 20:23:20 ---Stuff
--- Koniec cytatu ---
NC hater detected. :D
Juz mi sie nawet nie chce walkowac tego tematu o blobie ale 700 na 150 - to bardzo romantyczne jest. Jak zaczela sie wzajemna rzez kapitali to bylo nas praktycznie po rowno z kazdej ze stron (NC chyba 50 wiecej). Do nas po prostu dolatywali ludzie podczas trwania bitwy. Rozumiem, ze to totalnie lamerska taktyka i kazdy inny sojusz spoza NC gardzi blobem. :)
Wszystkim umyka jeden detal - to nie jest tak, ze NC postanowilo - "dobra wykonczmy TRI, zblobujmy ich na smierc bo na poludniu sobie nie radzimy". To TRI zaczelo, wiedzac dobrze, ze czeka ich blob. Mogliby wiec tak nie stekac o to. ;) I tyle.
Terion:
@PU - pokaz mi gdzie ja pisze ze IRON/NC jest super boski i ownuje ? Pokaz mi moment gdzie wypisuje brednie w stylu LK. Jesli nie zauwazyles nie mam problemu pisac jak ktos cos zdupcy, nie uwazam IRON za jakis wybitny sojusz. Co wiecej uwazam, ze bardzo czesto daje Zostałem ocenzurowany i nie pokazuje tego na co go stac. Nie mam problemow z przedstawieniem prawdy takiej jaka jest. Przynjamniej nie jestem zaklamanym slepcem cierpiacym na megalomanie. Tu wiele osob cierpi na wymienione schorzenie jednak pobyt w tri to starsznie uwidacznia najpeirw Archen (wyszedl z tri i znormalnial) teraz LK.
Widze kolejny psychoanalityk, kipiec to mzoesz co najwyzej ty, ja klade lache na brednie na jakims forum.
Szczegolnie zabawnym jest fakt, ze wg doskonalych psychoanaliz irytuje mnie, drazni gra, w ktora niemal nie gram - fakt to musi byc strasznie frustrujace. No ale w koncu tacy mistrzowie psychoanalizy nie moga sie mylic.
Nigdzie nie pisalem co czyni kogos lepSZym. To LK, w niemal kazdym poscie pisze, ze jest lepszy. Pewnie jakeis kompleksy (moze brak zabawek w dziecinstwie).
Co chce udowodnic - nic, bo mam to gdzies. Stwierdzam tylko, ze zbudowanie bloku, ktory trzyma sie kupe czasu i o ktory rozbijaja sie co chwile "elitarne alianse" jest czyms wiecej niz zalogowanie sie w npc stacji.
Widze musi ciezko ci sie grac skoro masz jakies trudne wspomnienia kiedy kilka osob terroryzuje was i nie mzoecie undocknac - stad pewnie te kawalki o sterroryzowanym tlumie. Jakos ja tego jeszcze nei doswiadczylem. Tri to jak grupka gowniarzy skaczaca po przystanku, pokrzyczy i przeszkadza czlowiekowi zasnac i nic wiecej. To, ze im sie wydaje, ze cos znacza .. no coz kazdy ma jakies marzenia.
Jeszcze 1 roznica - nasze "modlitwy" zostaly wysluchane w chwile, wy pomimo calopalnych ofiar staliscie sie po raz koeljny bezdomnymi wyrzutkami, na nic zaklecia i modlitwy - zostaje twarda rzeczywistosc.
@LK - nie mam pojecia. Jakis kolejny hint ?
@ST - widzisz, przyklad mojego "dobrego" raportu zawieral jakies informacje o liczbach, sytuacji taktycznej, krotki opis walki i manewrow, straty i linki do kb. "Zly" natomiast przesycony byl inwektywami w keirunku przeciwnika, pierdolami i propaganda. Ty natomiast starasz sie mi przypisac cos, o czym nie wspomnialem. Kiepska proba manipulacji.
P.S. Jesli to prawda to zaczne pisac posty pod katem frustracji, nie cierpie siersciuchow.
Ninja edit
Rogoo zostaw ... przeciez kazdy wie ze bobiaki czy tri to rycerze w lsniacych zbrojach brzydzacy sie iina walka niz honorowe pojedynki. Jesli atakuja wysylaja poslow, podaja sklad i liczebnosc floty. A jesli przypadkowo spotkaja mnejsza flote daja przeciwnikowi prawo wyboru z kim chca walczyc. Blob jest zly !!!!!
Rogoo:
--- Cytat: Terion w Maj 22, 2009, 20:45:30 ---Blob jest zly !!!!!
--- Koniec cytatu ---
Blob jest dobry! Wlasnie w 15 osob blobujemy superfriendsow w I1Y (prawie mnie ubili jak pisalem tego posta :D).
LoveKebab:
2gi hint tutaj: http://www.triumvirate-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=3268636
nie wypisuje bredni:
NC sux - fakt
TRI ownz - fakt
EVE jest glupie - fakt
WOW jest super - fakt!
Skwiercpur:
mowienie ze tri jest esencja pvp jest tak samo "prawda" jak mowienie ze bufu jest esencja peta
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej