Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05-21 - TRI, time for discoooo !11
LoveKebab:
--- Cytat: Skwiercpur w Maj 22, 2009, 15:28:38 ---najpierw sprawdz na forum czy WN juz wam przemejlowalo dyrektywy.
--- Koniec cytatu ---
ta, a goonsy zresetowaly razor ...
\o/ PB posty sa fajne, szkoda ze to skonczony Zostałem ocenzurowany i nie ma pojecia o czym mowi
--- Cytat: Tooten w Maj 22, 2009, 15:37:51 ---Ktoś tu zdecydowanie ma o sobie wysokie mniemanie...
--- Koniec cytatu ---
za 1szym razem nam sie udalo to dalczego teraz ma sie nam nie udac ?
Straszny:
mnie by też zapieniały na maxa posty Kebaba na miejscu NC , ale czyta sie je fajnie >:D
ale
TRI jest tak dobre taktycznie w pvp ze naprawde mają powód do czucia sie tam na północy elitą w takim medium-scale pvp. Nie znaczy ze sa najlepszym aliansem czy jakimś zdobywcą potężnym, do czego jak widać zresztą niespecjalnie aspirują, ale bitki ustawiają rewelacyjne O0
Tooten:
Poprzednim razem udało się wam, bo cośtam, bo IRON nie teges, bo capsów MH nie wpuszczają. Teraz, po wchłonięciu DACO i Avarice MH samodzielnie wystawia 40 capsów, do tego mniejsze alianse, które poprzednio walczyły w dronkowie z IRC, jak WI, Majesta, The Initiative, wróciły do domów. Z tej wczorajszej floty capsy MM stanowiły niewielki procent.
Dobrze, że jesteście w Venal, dzięki wam IRON i MH odzyskują swoje Mojo, dla mnie to win. Przecież przelot MM na północ nie był spowodowany jakąś sytuacją "invasion imminent, get here ffs", MM polecieli, bo IRON i MH nie dawali sobie rady. Co z tego, że zajęliście 5-6 high endów? Venal ma ich bodaj 18... To nie była sytuacja krytyczna... Mieliście efekt zaskoczenia, ale znikł on w niedzielę.
LoveKebab:
--- Cytat: Tooten w Maj 22, 2009, 16:00:06 --- Poprzednim razem udało się wam, bo cośtam, bo IRON nie teges, bo capsów MH nie wpuszczają. Teraz, po wchłonięciu DACO i Avarice MH samodzielnie wystawia 40 capsów, do tego mniejsze alianse, które poprzednio walczyły w dronkowie z IRC, jak WI, Majesta, The Initiative, wróciły do domów. Z tej wczorajszej floty capsy MM stanowiły niewielki procent.
Dobrze, że jesteście w Venal, dzięki wam IRON i MH odzyskują swoje Mojo, dla mnie to win. Przecież przelot MM na północ nie był spowodowany jakąś sytuacją "invasion imminent, get here ffs", MM polecieli, bo IRON i MH nie dawali sobie rady. Co z tego, że zajęliście 5-6 high endów? Venal ma ich bodaj 18... To nie była sytuacja krytyczna... Mieliście efekt zaskoczenia, ale znikł on w niedzielę.
--- Koniec cytatu ---
40 capsow wystawiaja ? to fajnie, licze zatem na dobra walke bez laga
MM polecial bo im 2 moony przejelismy - byl alliance mail w MM ze chca nas wypedzic z venal, zabic nasze supercapsy i doprowadzic do lez ....
jaki efekt zaskoczenia?! bijemy sie tam od przeszlo 2ch miesiecy - gdzie ty tu widzisz efekt zaskoczenia?!
Rogoo:
--- Cytuj ---I jeszcze macie dupny żal o to że walnął topica z filmikiem.
--- Koniec cytatu ---
No, przepraszam ale naprawde - muzyka jest do bani w tym filmiku. :angel:
--- Cytat: LoveKebab w Maj 22, 2009, 16:05:10 ---MM polecial bo im 2 moony przejelismy - byl alliance mail w MM ze chca nas wypedzic z venal, zabic nasze supercapsy i doprowadzic do lez ....
--- Koniec cytatu ---
Wypedzic z NPC 0.0 ? Taki doswiadczony gracz powinien przeciez wiedziec, ze to niewykonalne. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej