Eve Online > Wsparcie techniczne
Dysk do EVE
future:
E ja tam na szajsunga nie narzekam, wszystko w każdej firmie zależy od modelu.Nnajlepsze wyjście to internet i szukanie testów.
CoeathalVega:
Mam samsunga F1 i nie narzekam, ciche, szybkie i tanie.
Dysk ma spore znaczenie w EVE wbrew pozorom, cache sklada sie z pierdyliarda malych plikow (widac zwlaszcza roznice przy ladowaniu grida, wskakiwaniu do systemu, etc). Im mniejszy czas dostepu tym lepiej, predkosc transferu liczy sie mniej..
Gacul:
moj komputer sluzy tylko do gier, przegladania internetu i czasem do kontaktowania sie ze znajomymi/rodzina.
--- Cytat: CoeathalVega w Maj 21, 2009, 11:20:46 ---Im mniejszy czas dostepu tym lepiej, predkosc transferu liczy sie mniej..
--- Koniec cytatu ---
Czyli czas dostępu > cache.
--- Cytat: Future w Maj 21, 2009, 02:21:36 ---E ja tam na szajsunga nie narzekam, wszystko w każdej firmie zależy od modelu.Nnajlepsze wyjście to internet i szukanie testów.
--- Koniec cytatu ---
Racja. W ciagu kilku lat mialem 2 plyty glowne asusa i zawsze dawaly pupy :D Jedna dziala do dzis na innym kompie ale lubi czasem odmowic posluszensta. Z drugiej strony karta asusa GF 4400 Ti dziala nieprzerwanie od 5 lat ;)
YANNICK:
2-3 Raptory w Stripe - wtedy na pewno odczujesz różnicę. :)
gregor40:
Zdecydowanie. Sam mam 2 dyski 7200 w RAID 0 i wydajnosc jest niesamowita. To sie na prawde czuje, ze komputej jest szybszy. Jakbym mial 2x SSD w RAID 0 to strach sie bac :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej