Eve Online > Dyskusje ogólne

Taktyki w low-sec

<< < (11/14) > >>

Straszny:
proszę Cie bardzo - przeczytaj wątek od początku - i prosiłym o moderację wczesniej - rozmawiam sobie z chłopakami z Shocky po czym goscie zacyznają do mnie serie wycieczek osobistych, nie potrafiąc oddzielić tego że im sie nie podoba moj pomysł dla Shocky od obrażania rozmówcy, kiedy zaczałem sie bronić to dopiero reagujesz? A moze tak popatrz ze póki sie nie odzywali z tekstami o penisach itd to nikt nikogo nie obrażał.

Mam dla chłopaków nieszablonowy pomysł i chciałbym sobie z nimi o tym pogadać i ich do tego przekonać.

Doom:

--- Cytuj ---zrobię Ci rozpiskę takiej floty na niskie skille ;) jak czas pozwoli i sie dogadamy to po zakończeniu obecnej fazy wojny (w jedną czy drugą stronę ;) ) to chętnie z Wami bym poleciał robiąc za FC czy taklera (czy jedno i drugie). O0
--- Koniec cytatu ---
Nie ma sprawy, ale o funkcji w gangu gadaj z Sokolem, on jest da boss, ja okazjonalnie dowodzę drożyną samobójców którzy najciszej protestują na trafienie pod moje rozkazy :P

PS

--- Cytuj ---rozmawiam sobie z chłopakami z Shocky
--- Koniec cytatu ---
Z Chimery i z SHCK ;)

Hastrabull:
=edit= nie bede prowadzil dyskusji, bo to mija sie z celem. prosze o spokoj i kontynuowanie dyskusji z zachowaniem elementarnych zasad kultury. W przeciwnym razie bany poleca a mnie dzisiaj palec swierzbi.

Straszny:
Yep Doom - z Chimery i Shocky ;) racja.  O0

jak sie ogarne na wojnie to pogadamy ingame , tutaj raczej sie już nie da.

Khan Soriano:

--- Cytat: Scaryman w Maj 13, 2009, 15:50:47 ---sorry - ale po tym co zobaczyłem w tych LOL-fitach to więcej mi sie o jakichs taktykach z eve z tOBĄ rozmawiac nie chce. Pogadajmy czy jest sens zakładać 1 czy może 3 laserki, co ?

nic nie reprezentujesz, obrazasz innych i cały czas wymachujesz penisem w postach. Nie wiem czy znasz okreslenie konstruktywna krytyka - nie , nie oznacza ona pisania o e-penisach, lolowania i wycieczek osobistych cały czas.

--- Koniec cytatu ---
Koles ogarnij sie troche. Nie wykrecaj kota ogonem bo to Ty zaczales pierwszy przepychanki o to kto ma wiecej killi, doswiadczenie itp. wiec nie zarzucaj mi, ze ja wymachuje penisem w postach.

Konstruktywna krytyka polega na tym, ze piszemy Ci ze twoj pomysl jest bez sensu i dlaczego, na co ty zaczynasz sie podniecac jaka to finezje prezentujesz, jaki jestes kreatywny i niezrozumiany oraz kto tu sie naprawde zna na pvp...

Co do moich LOLfitow, tak regularnie latam z 1 laserem, a zabieram do cargo 3 krysztaly.... te KM sa niepelne (blednie wciagniete do bazki czy whatever) i nie jaralbym sie nimi za nadto.

Jezeli chodzi o wycieczki osobiste to wg. mnie reprezentujesz duzo gorszy poziom w tej dyskusji, nie ja staram sie zdyskredytowac Ciebie przy pomocy jakis maili z dupy, wytykam tylko bledy w twojej taktyce, ktorych Ty najwyrazniej zalatac nie potrafisz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej