Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-11 TRI is back and killing MS's

<< < (12/43) > >>

Tooten:

--- Cytuj ---moze i moonow nieposiadaja, ale posiadaj z pewnoscia duzo isk.
--- Koniec cytatu ---

A co, masz dostęp do corp walletów TRI? Prywatnie Wildcat czy Darkness mogą sobie pozwolić na real money trade i zafundować za dwie dniówki oficerskiego nightmara. Wątpię, żeby każdy pilot capitalowy TRI mógł sobie na to pozwolić. Capsy są wszędzie refundowane w ten czy inny sposób przez alians, a bogactwo ally i ilość high endów są ze sobą mocno powiązane.

--- Cytuj ---watpie by tri mialo problemy z odbudowaniem floty.
--- Koniec cytatu ---

Coś mi ta akcja śmierdzi darmowymi capsami od nynca  ???

Skwiercpur:
prawda jest taka ze jakis korp ma tyle i tyle hajendow. Jezeli ma nie za duzo, a wlasnie stracil 12 dreadow ( a nie 3-4 ktore bylyby ok, luzik) to ceo idzie spac z mocno mientka fajka i rano pali smutnego fajka golac sie przed lustrem.

Trefnis:

--- Cytat: Skwiercpur w Maj 17, 2009, 23:42:36 ---tl;dr
WTF zebralo w pupke

--- Koniec cytatu ---

a powiedz mi skad ten wniosek ?
skoro zaden kb nie dziala jeszcze ?

Tooten:
Edit po edicie  :P

Idziesz na mecz z bronią i giniesz- your own fault. KB działają, dotlan też pokazuje dość wyraźnie. Straty w miarę równe, ze wskazaniem na tri.

Meh mode on, bitka mnie ominęła :/

Rogoo:

--- Cytat: mystiq w Maj 17, 2009, 23:38:43 ---niechodzi tylko o kapsy. raczej sie bedzie rozbiegac o wartosc killi w isk.
@terion- watpie by tri mialo problemy z odbudowaniem floty. moze i moonow nieposiadaja, ale posiadaj z pewnoscia duzo isk.

--- Koniec cytatu ---

Jezeli TRI nie bedzie mialo problemu z odbudowaniem swojej floty, to my kupilismy nowe dready jeszcze zanim te spadly. ;)

--- Cytat: Scaryman w Maj 17, 2009, 16:56:55 ---no Rogoo - sam nam tutaj szeroko objaśniałeś na którym to slocie akurat trzymacie IRON. Co nie  ?  :laugh:

--- Koniec cytatu ---

KenZoku. BUFU. Sojusznicy.

--- Cytat: Trefnis w Maj 18, 2009, 00:29:16 ---a powiedz mi skad ten wniosek ?
skoro zaden kb nie dziala jeszcze ?

--- Koniec cytatu ---

Pewnie stad, ze nasz corpowy Rorqual zlootowal cale pole walki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej