Eve Online > Dyskusje ogólne
Rodzaje tanku, historia i inne bzdety - dyskusja.
KennethWolf:
--- Cytat: mystiq w Maj 05, 2009, 22:32:55 ---no tez niby. rpg wyciaga nieco ponad 1000km/s.
jak ci sie niepodoba to zamien rpg na M6 i bedzie po krzyku. kto przetrwa?
--- Koniec cytatu ---
WOW nie wiedziałem że mamy technologię zdolną do osiągania 50krotności prędkości dźwięku która wynosi ~340m/s inaczej ~1300km/h. A tak na serio to większość rakiet przeciwpancernych i granatników lata w okolicy 900km/h co przy zasięgu 2-6km w zupełności wystarcza. Nie muszę chyba mówić iż F-16 takie prędkości osiąga nawet bez użycia dopalaczy?
Ezachiel:
Jednak bym wyłączył skrajne posty typu dock/undock, warp out, station itp ... zakładam że tankować można wyłacznie w walce, a na stacji to mozna sobie tylko powalczyć w co najwyzej EFT ... zastosowanie E-war też chyba należlo by wyciąć.
SokoleOko:
--- Cytat: DaBlades w Maj 06, 2009, 10:11:18 ---"DPS tank"
--- Koniec cytatu ---
Mój ulubiony :angel:
Straszny:
--- Cytat: Edmund w Maj 06, 2009, 11:25:14 ---Jednak bym wyłączył skrajne posty typu dock/undock, warp out, station itp ... zakładam że tankować można wyłacznie w walce, a na stacji to mozna sobie tylko powalczyć w co najwyzej EFT ... zastosowanie E-war też chyba należlo by wyciąć.
--- Koniec cytatu ---
to powiedz mi czym tankują moje hurki? :laugh:
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=23733
(1 DC, 2 x ECM multi + 2 x signal amplf i 3 x EC-600 jako cały tank - zabiłem w cholere BSów tak)
Voulture:
4x hornet + vespa ecm dzialaja lepiej o ile nie machnalem sie gdzies w rachunkach ;P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej