Eve Online > Dyskusje ogólne

Rodzaje tanku, historia i inne bzdety - dyskusja.

<< < (3/13) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Maj 05, 2009, 08:27:09 ---3x trimark 3xplate plus jakies tam EANM na megasie to jest pasywny armor tank. Pasywny = nie musze nic klikac zeby dzialal. To ze armor sie sam nie regeneruje nie ma tu nic do rzeczy.

--- Koniec cytatu ---
Bruce, ale wtedy nie tankujesz tylko bierzesz na siebie. Czyli bufor :P
Zresztą jak zwał, tak zwał, zasada jest taka - tank aktywny = tank na naprawiaczce/boosterze.

Voulture:
A ja, gdy tankowalem na thoraxie dpsem i ecm dronami, z dc t2 i 3 magstabami to mialem jaki tank? na speed mi to nie wyglada, buforu tez nie ma, ani resow, nic sie specjalnie pasywnie nie regeneruje ale faktycznie, nie ma tez co klikac :P

Probujecie sklasyfikowac cos, co tak naprawde nie istenieje :P

horax:

--- Cytat: Voulture w Maj 05, 2009, 08:36:49 ---A ja, gdy tankowalem na thoraxie dpsem i ecm dronami, z dc t2 i 3 magstabami to mialem jaki tank? na speed mi to nie wyglada, buforu tez nie ma, ani resow, nic sie specjalnie pasywnie nie regeneruje ale faktycznie, nie ma tez co klikac :P

Probujecie sklasyfikowac cos, co tak naprawde nie istenieje :P

--- Koniec cytatu ---

sam nazwales :) dps-tank :P

Voulture:
Ja to wiem, chodzilo mi o to, ze to nie pasuje pod zadna yzej wymieniona kategorie. Tak samo jak nie bedzie pasowalo tankowanie altem w falconie :P

JimmyBrownie:
Ja wiem, Ja ! FastKill Tank :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej