Eve Online > Dyskusje ogólne
Fightery
myst1q:
--- Cytat: Mona X w Maj 02, 2009, 21:04:45 ---Nie. Fightery miesza się, żeby mieć obłożone wszystkie dziury w resach, To nie są drony, gdzie używasz gallentyjskich bo są najmocniejsze, a matarskich, bo są najszybsze.
--- Koniec cytatu ---
nom. uzywa sie minmatarskich fighterow, bo maja najlepszy tracking, sa najszybsze i maja bardzo podobne ehp jak inne. ach, i moze jeszcze dlatego, ze maja taki sam dps jak inne, a podczas walki zadko kiedy zmieniasz fightery.
Khobba:
Nie siedziałem jeszcze w carrierze, nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że dwie powyższe wypowiedzi są sprzeczne. Która informacja jest prawdziwa?
myst1q:
--- Cytat: Khobba w Maj 03, 2009, 01:22:31 ---Nie siedziałem jeszcze w carrierze, nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że dwie powyższe wypowiedzi są sprzeczne. Która informacja jest prawdziwa?
--- Koniec cytatu ---
tak ktora ci odpowiada tak szczerze mowiac. i tak minmatarskie sa najlepsze, gdyz fleet bsy maja najnizsze resy do explo ;]
Khobba:
OK, dzięki za odpowiedź. Ma to sens :)
Loc0:
--- Cytat: mystiq w Maj 03, 2009, 02:48:16 ---tak ktora ci odpowiada tak szczerze mowiac. i tak minmatarskie sa najlepsze, gdyz fleet bsy maja najnizsze resy do explo ;]
--- Koniec cytatu ---
Heh ciekawe jak uzasadnisz fakt uzywania ogrow czesciej niz berserkerow?;d
Osobiscie preferuje fajtery majace najwieksza szanse nie siedzenia w zasiegu smartek ;p czyli templary i dragonfly :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej