Eve Online > Wsparcie techniczne

problem ze zminimalizowanym okienkiem eve

(1/6) > >>

rimen:
Cześć. Wczoraj chciałem sprawdzić jak tam działa mi okno startowe Evki; klikam i za chwile zwala mnie na pasek (minimalizuje) >:(  Nigdy tak nie było!; przed tem użyłem ccleaner'a i zainstalowałem sobie avasta - może to coś achrzaniło mi evke. Odinstalowałem EVE i avasta. Ściągnołem ponownie i znowy po uruchomieniu mnie zwala na dół (w pół sekundy mnie minimalizuje). ja pier... o co tu chodzi. Proszę o proste odpowiedzi, np. krok po kroku co robić. Czy może trzeba viste instalować na nowo? Tc skończył mi się 20tego.

Goomich:
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1057690

rimen:
No dobra; napisane tam jest, że przyczyną kaszany jest skype, ale ... skype tam był wcześniej i nic takiego się nie działo (przeciez tydzień temu grałem w EVE). To musi być coś innego. :'(

Aenyeweddien:
Sprobuj - ostatnio byl przecie patch moze cos sie gryzie...
Ja tez sie spotkalam z tym ze wylaczenie skype rozwiazalo taki sam problem...

Azbuga:
gra się odpala i w managerze zadań widać ją jako uruchomioną. natomiast po mignięciu okna apocrypha (tego zupełnie pierwszego) gra trafia na dolny pasek zadań i w żaden sposób nie mogę jej przywrócić. nie działa alt tab, nie dziala wylaczenie skype jak bylo kiedys w jakims topicu. przeinstalowanie evki tez nic nie pomogło... z managera tez nie moge przełączyć.

problem pojawil sie w momencie zminimalizowania eve. chyba tez zamknąłem ją z paska jak byla zminimalizowana. ale nie pamietam dokladnie.

komputer to laptop
intel core duo t2350 1.86Ghz
system vista home basic

ratunku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej