Eve Online > Dyskusje ogólne

Tytany w polskich korporacjach .

<< < (2/5) > >>

Xarthias:
Unseen też ma dwa i trzeciego w produkcji...
Ale że nikomu się skilli nie chce robić, to sobie wiszą na posie w łormholu...

:2funny:

magni:
czemu sie smiejesz Xarth? bufu ma 2 tytany, mialem okazje je podziwiac i skakac przez ich jb, co w tym smiesznego?  ???
czy robia trzeciego to nie wiem, ale w sumie to nie wiem po co im trzeci jak nawet tych co maja nie wykorzystuja zbyt intensywnie - aczkolwiek zobaczyc 3xddd w wykonaniu polskiej korporacji w bitwie byloby fajnie  ::)

Straszny:
no ja też nie wiem o co Xarthowi chodziło, kto chce poszukać to sobie korpowe double-DD u nas znajdzie, a ze tytki trudno wykorzystywać - i tak i nie, jako DD (szczególnie DD korporacyjne nie flotowe) fakt trudno i wymaga dużego zabezpieczenia i dokładnego przygotowania akcji, a jako JB używane są codziennie (co śledzący nas cloakerzy  na pewno przekazują).

Tytki to olbrzymia presja, każdy dostaje praktycznie od ręki niechcianych opiekunów-cloakerów a sam char jest pilnowany 10krotnie bardziej od reszty. Często akcje DD to te dosłownie sekundy czasu w których rozstrzyga sie o powodzeniu opa albo stracie statku (DD... pare zmarnowanych sekund.... wiuuuu cyno z h-dykty i spada na łeb flota capitali hostów) .

Xarthias:
Poczytajcie sobie ten wątek od początku, może zrozumiecie  :2funny:
A jak nie, to trudno, może ja jestem na innym poziomie świadomości :P

PS. Z tymi tytkami UC to wcale nie żartowałem... Tyle, że nie w łormholu...  :coolsmiley:

Dormio:
A tak swoją drogą i przy okazji... tytki mają swoje miejsce (choćby jako ruchome JB) nawet i poza walką, ale jak teraz wygląda kwestia matuszek ?
Wciąż mają swoje miejsce na polu walki ? Do klonowni to jednak taniej używać rureczniki...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej