Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Buddy Program i plexy
m1xer:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 14, 2013, 09:09:02 ---Zdecydowanie bardziej opłaca się umieć czytać:
--- Koniec cytatu ---
Chyba kawa mi jeszcze nie działa... przecież Lagu Nihilozaur podał link na origin do Pakiet startowy EVE Online – Asteroid Miner w cenie 39 zł a ja w cenie 13 zł... więc w czym problem?
--- Cytat: SokoleOko ---Czyli do użycia tylko jeden raz.
--- Koniec cytatu ---
No starter pack przecież jest na jeden raz...
SokoleOko:
Już wcześniej ludzie nabierali się na takie rzeczy, próbując taniej zapłacić za Eve.
m1xer:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 14, 2013, 09:18:34 ---Już wcześniej ludzie nabierali się na takie rzeczy, próbując taniej zapłacić za Eve.
--- Koniec cytatu ---
yyyyy ??? Ty bijesz do tego ze klucz z greenmangaming.com to niby nielegalny...? z tego co widzę na https://secure.eveonline.com/etc.aspx są umieszczeni jako "autoryzowani" do sprzedaży kodów.
Azradiel:
Raczej chodzi oto, że starter pack moża uzyć tylko do upgradu konta trial - a nie wiem czy tak jest w tym wypadku.
No i jeżeli chodzi o starter packi to akurat mining wdaje mi się z nich najsłabszy :P
Lagu:
Dokładnie do tego, klepie jeszcze na Trialu a na dodatek dowiedzialem sie wczoraj ze nie moge skilowac all skili na koncie Trial;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej