Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Buddy Program i plexy
Eye joye:
Jeżeli kupujesz PLEX'y (te 30dniowe kartki ingame) to powinieneś je mieć w Redeem Items (ESC/Redeem Items), wtedy lecisz sobie do takiego Jita, klikasz wcześniej wymienioną kombinację klawiszy/przyciwsków (Redeem items) i plexy masz w itemach na stacji.
Potem to już tylko sprzedać (PPM na plexie i sell item) - polecam przed kliknięciem ostatecznego SELL spojrzeć na cenę bo mogą się felerni kupujący trafić.
Ic3berg:
Witam :)
To dziwne, ale propozycja od EA na originie (http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/pd/productID.259127700) wydaje się być najbardziej korzystną ze wszystkich dostępnych legalnych ofert (ofkoz oprócz kupna pleksa za iski). Tylko czy czasem nie jest to oferta dostępna tylko dla nowych kont? Z opisu wygląda to na zwykłe gtc:
--- Cytuj ---Skorzystaj z niego, aby wydłużyć subskrypcję o 60 dni lub zamienić go na przedmioty, którymi możesz handlować podczas gry.
--- Koniec cytatu ---
No ale nie chcę się nadziać, i dlatego się pytam, czy może ktoś już korzystał z tej oferty i czy będę w stanie wklepać ten kod na nieaktywnym od roku koncie?
Doom:
poszukaj na forum, był już temat o oryginie
Ic3berg:
Nigdzie na forum nie jest to jasno wyjaśnione, więc napiszę to teraz tu dla potomnych. Udało mi się bez żadnych problemów zakupić 60-dniowe gtc ze sklepu Origin i wpisać je poprzez stronkę secure.eveonline.com na nieaktywnym koncie. Wygląda to tak, że po dokonanej transakcji dostajemy mailem kod który trzeba wklepeać w eve. Nie trzeba ściągać żadnego klienta ze strony origina, plus dostajemy uber niszczyciel i Standard Cerebral Accelerator. No i wydaje mi się, że cena 40 pln za 30 dni gry jest całkiem ok.
Zgudi:
--- Cytuj ---poszukaj na forum, był już temat o oryginie
--- Koniec cytatu ---
Też szukałem info na forum, ale nie znalazłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej