Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Tutorial (czyli pierwsze kroki w grze, koniecznie przeczytaj!)

<< < (3/8) > >>

NeX:
  No tak... Nie było mnie kilka miesięcy i niestety komputery na których miałem komplet danych w międzyczasie wcięło. Ale to akurat da się zrobić. Mam screeny. Tego Epica sprawdzałem Rifterem na trialu, więc mając ogarniętą grę można go n00b fregatą zrobić, ale nowym graczom polecałbym zaraz gdy dostaną skill na destroyer wyuczyć go i nim dalej wykonywać misje. Jak wrzucę coś na ruszt to pospamuję od nowa opisy kolejnych misji.  :D

Starakopara:
na tą lvl 1 nie polecę bo standing do Gallente -5 :angel:
a te lvl 4 ( w tym przypadku dla Caldari ) to jeszcze za wysokie progi  :(

zacier:
Witam

Wiem ze tent post nie jest pod ten wątek ale w wątkach noob questions nie  było aktywnej opcji odpowiedz.....

Witam

Jestem totalnie zeilony jak wynika z tematu. Szukałem na tutorialach ale nie znalazłem odpowiedzi.

A wieć:
1. W jaki sposób załadować amunicją hybrydowe wierzyczki (amunicje wybieram oczywiscie hybrit charges)
2. Zaczołam produkować (manufacturing) tutorialowego blueprinta. Wszystko ok ale nie znalałem wolnego labolatoruim i w pozycji instalations mam info odnosnie badań ale czekałem juz 24h i status w pozycji instalation oczywiscie manufacturing i nic sie nie dzieje z tym dalej.
3. w tutorialu odnośnie biznesu jest info odnośnie znalezienia czarnej skrzynki z wraku z wybranej lokajci . Jednak tam jest tylko stacja przesyłowa i pusta przestrzen - pytanie moje jak zlokalizowac wwrak

Wiem ze mozna wiejsc na google i znaleść. Ale uwierzcie szukałem pytałem po 2 dniach nic nie znalazłem dlatego zwróciłem sie do was o pomoc.

Doom:

--- Cytuj ---1. W jaki sposób załadować amunicją hybrydowe wierzyczki (amunicje wybieram oczywiscie hybrit charges)
--- Koniec cytatu ---
Poza rodzajem amunicaj musi być dobrana terze rozmiarem (small, med, large) i tech levelem (amunicji t2 nie włożysz do t1 działek)

--- Cytuj ---2. Zaczołam produkować (manufacturing) tutorialowego blueprinta. Wszystko ok ale nie znalałem wolnego labolatoruim i w pozycji instalations mam info odnosnie badań ale czekałem juz 24h i status w pozycji instalation oczywiscie manufacturing i nic sie nie dzieje z tym dalej.
--- Koniec cytatu ---
Slot na stacji można zająć na 30 dni
Sprawdz czy dobrze filtrujesz instalacje
Sprawdz też jak szeroko masz ustawiony filtr lokacji, czy tylko na dana stację, system czy region

--- Cytuj ---3. w tutorialu odnośnie biznesu jest info odnośnie znalezienia czarnej skrzynki z wraku z wybranej lokajci . Jednak tam jest tylko stacja przesyłowa i pusta przestrzen - pytanie moje jak zlokalizowac wwrak
--- Koniec cytatu ---
A) masz buga i bez petycji sie nie obejdzie
B) Wziąłeś misję wleciałeś tam i wyleciałeś nie wróciłeś tam dłużej niż 2 godziny - wrak znika w procesie samoczyszczenia serwera - petycja o restart misji
C) masz cos narabane w ustawieniach overviu i nie pokazuje ci wraków - zmiana tych ustawień pomoże

Egnos:
ad .3
Jesli nic nie mieszales z hudem to po prawej stronie masz overview, kliknij na zakladke default prawym i chyba w bracket profiles albo cos w te banke (nie jestem zalogowany wiec nie sprawdze, poszukaj sobie a napewno znajdziesz, tam nie ma az tylu opcji) zaznacz opcje show all brackets, gdzies tam w okol tej stacji bedzie sobie pewnie wisial jakis wrak statku a kolo niego biala kwadratowa puszeczka, byc moze bedziesz musial kliknac prawym na wrak, to tylko takie moje domysly :P
No chyba ze faktycznie ci wraki poznikaly ale to raczej bedzie w jakiejs takiej niby strukturze ktora nie powinna zniknac nawet po dt

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej