Eve Online > Dyskusje ogólne

Snobizm w Eve

<< < (2/6) > >>

LoveKebab:
Tribal Tempest, State Raven :)

Doom:
Co powiesz na jedyny okręt który może mieć 8 wyrzutni rakiet? Raven State Iuse.
Co jeszcze? Tytan :P Jak nie masz potężnego wroga któremu mógłbyś niszczyć tym flotę i jeszcze potężniejszych sojuszników którzy cie obronią jakbyś w bąbla wdepnął... Pojedynczy gracz prywatnego tytana morze mieć co najwyżej jako właśnie pokazanie ze ma isków jak lodu (albo stado macro lodołamaczy :P ) Matka już niekoniecznie bo można tym jak najbardziej zarabiać robiąc jakieś psychiczne pleksy itp

EDIT kórde Kebab ubiegł mnie z ravkiem, a co takiego specjalnego w tempeście zrobili, po za tym ze pewnie tak samo rzadki jak ravek? kiedyś patrzyłem to nie wydawał się jakiś taki uber

Tooten:
Capitale w high secu.

LoveKebab:

--- Cytat: Doom w Marzec 31, 2009, 23:49:45 ---co takiego specjalnego w tempeście zrobili, po za tym ze pewnie tak samo rzadki jak ravek? kiedyś patrzyłem to nie wydawał się jakiś taki uber

--- Koniec cytatu ---
8 gunow, wiekszy grid, 125m3 dronebay(tyle samo broadband), 2000dps 16000/14000/15000 hp z bazy

znajomy ma ten statek (wyplacil sie na niego chyba tyle samo co za tytana ale nie ma wszystkich modow wiec nie lata :P (brak mu chyba 5x gothan 800mm ac i gyrostabow

Doom:
Oj śliczny KM się szykuje :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej