Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

player guide - tlumaczenie

<< < (13/27) > >>

Morbius:
Pticu tam coś jest pokićkane, w faction są tylko 4 rodzaje a w advanced jest cała reszta frakcyjnych za to wogóle nie ma T2

pticu:

--- Cytat: Morbius w Marzec 27, 2009, 11:44:50 ---Pticu tam coś jest pokićkane, w faction są tylko 4 rodzaje a w advanced jest cała reszta frakcyjnych za to wogóle nie ma T2

--- Koniec cytatu ---

sa t2 :)
jak linkujesz to linkuj poprawnie, advanced pulse i beam sa w 2 osobnych opisach :) a ty linkujesz do jednego
cos sie porabalo i ktos wywalil, wczoraj jeszcze byly t2 krysztaly opisane, to narazie nie linkuj glebiej :) niz do rozmiarow

Morbius:
ja mam wielką prośbę, można ten pomarańcz do linków zmienić na inny kolor albo te jasno szare tło  - bo mi oczy za chwile eksplodują - głównie na tym tle jasnym jak spis treści albo nagłówki  :)

troche daltonistą jestem i to boli aż  ;D

pticu:
hastra sie tym zajmie, on tak zepsul ccs'a :) pozatym mysle ze exploracje mozna pominac a zajac sie exploracja apoktypha, przreciez juz nie ma prob radar/ladar/inne :)

Aenyeweddien:
Mnie została ostatnia część do przetłumaczenia oraz oczywiście teksty zagnieżdżone - przy czy u mnie one w większości są uszczegółowieniem tematu więc traktuję to jako całość...

Jednak troszkę to mi zajmie bo coś mnie tknęło i weszłam do gry klawisz ESC a tam już inny układ... Więc trochę to dłużej potrwa ale przygotuje to już pod obecny układ

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej