Śmietnisko > Archiwum

EVE: recenzja

<< < (14/21) > >>

RIPsento:
Witam Wszystkich.

Przegl?daj?c to forum postanowi?em si? zarejestrowa? i wzi??? udzia? w tej dyskusji.

Co prawda rozmowa zesz?a z tematu ale mo?e mi si? uda do niego powróci?.

Wi?c mo?e zaczn? od pocz?tku :)

Pewnego dnia kolega podes?a? mi smsa z adresem stronki i podpisem - "Wejd? i zobacz - padniesz" No to wszed?em i ... zacz??o robi? si? ciekawie. Po kilku godzinach mia?em instalk? na dysku. Pokombinowa?em troch? i uda?o zdoby? mi si? klucz do triala.
Odpalam instalk? EVE - Eksodus - patrz? pi?kny ekran startowy. Muzyka poprostu zwali?a mnie z nóg. Wchodz? dalej (podniecenie wzrasta) wybieram rase jakies statystyki nie wiem co do czego ale si? nie poddaje. Jak dalej zobaczy?em tworzenie wizerunku postaci  to oniemia?em.

Tak si? przedstawia?a sytuacja w moim przypadku. Dalej by?o ju? tylko lepiej. Najwi?ksze wra?enie zrobi?y na mnie dwie rzeczy. Mianowicie WARP DRIVE i MArkert. Przez pierwsze 2 godziny lata?em tam i spowrotem i ogl?dalem kosmos. Pó?niej bawi?em si? na rynku ogl?daj?c co tam jest.

Uwa?am, ?e akurat tutorial móg?by si? zacz?? ju? przy tworzeniu postaci, a pó?niej szybciej sko?czy? - ale jest nie?le. Nat?pne dni by?o cudownie. Wynaj??em sobie hal? produkcyjn? - robi?em naboje :) normalnie super sprawa. Polowa?em na piratów za 5000 ISK nagrody. Bawi?em si? w górnika lata?em z misijami i wszystko co tylko mo?liwe. Nawet mia?em crusiera po cenie promocyjnej bo przyjeli mnie do corp i pomaga?em im w kopaniu :) GRA mnie u?ek?a.

Po tygodniu grania zaj?a?em na forum. Okaza?o si?, ?e niepotrzebnie. Same tylko wskazówki jak dopakowa? posta? na maksa i inne porady. No ale mo?e komu? to potrzebne.

Graj?c dwa tygodnie napewno nie mo?na odkry? wszystkich zalet i wad tej gry, ale nie szkodzi.

Po tym czasie grania zauwa?y?em kilka rzeczy których mi brakuje w EVE.

Corporacje s? praktycznie nie do zniszczenia a jakby tak wprowadzi? gie?d? i wypuszcza? akcje korporacji? Manipulowanie na gie?dzie mog?oby doprowadzi? do bankructwa niejednego i to bez wystrza?u :) Do tego mo?na by by?o uzyka? fundusze na budow? outposta (jak akurat gra?em to takiego pierwszego podobno gracz zbudowa?). Zlikwidowa?bym posiadanie kilku postaci. S? pewnie tacy co naraz odpalaj? kilka kont i przelewaj? kas? z jednego na drugie wed?u mnie zabija to istot? grania i jakiego? sentymentu dla swojej g?ównej postaci.
Na koniec zosta?a jak dla mnie ogromna wada gry, jej CENA - jak dla mnie szale?stwo  :lol:

To by by?o na tyle jak przynudzi?em moim pierwszym postem to sorry ale musia?em to napisa?.

Mo?e ju? w krótce do??cze na sta?e do EVE ale jeszcze nie teraz.

StellarSheep:
Cena? :P
Jak zwykle wychodzi polskie podejscie do tematu :P

Blaster:

--- Cytat: "RIPsento" ---
Na koniec zosta?a jak dla mnie ogromna wada gry, jej CENA - jak dla mnie szale?stwo  :lol:

--- Koniec cytatu ---

Na poczayku tez przeszkadzala mi cena tej gry ale teraz uwazam ze nie jest taka zla i dla przecietnego pracujacego czlowieka wydanie miesiecznie 50-60 zl za naprawde fajna rozrywke to nie jest tak duzo.
A co najwazniejsze taka cena skutecznie odstrasza "malolatów" psujacych najczesciej tego typu rozryki.  :roll:

StellarSheep:
Nie znasz sie i tyle :P
"Malolaty" sa zajefajne :D

Konrad:

--- Cytat: "StellarSheep" ---Nie znasz sie i tyle :P
"Malolaty" sa zajefajne :D
--- Koniec cytatu ---

mamy takiego jednego w korpie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona