Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Dyskusja] Delve War II

<< < (197/206) > >>

Yogos:
Podsumowując ostatnie dni.

W sumie w Querios/Delve nic wielkiego się nie dzieje. Natężenie walk jest obecnie bezporównania mniejsze niż wtedy gdy local sięgał 1500++

Po zdobyciu 49- tak jak było do przewidzenia kilka sojuszy przeniosło tam statki i logistykę.
Było pare większych starć z localem koło 500 ale bez mega fajerwerków. Starcia te raczej wygrywane przez siły antygoonowsikie. Wczoraj jedynie -A- zebrało 2xDD na klate od pandemiców.

Z postępów terytorialnych wartych wzmianki to BoB odbił 5 highendów i stacje w 3BK-O7

Warta wzmianki jest intensyfikacja działań mniejszych gangów. Każdego wieczorka roamy
zasuwają w tam i z powrotem.

Tym niemej wobec faktu że pomału kończą się soczyste cele w Querios obstawiałbym że dojdzie niedługo do walk w Delve.
A to prawdopodobnie sprawi że ponownie normalną rzeczą będzie widok locala w graniczach 1200-1500 osób. 

EDIT

Tak po pobieżnym sprawdzeniu naszego KB dodam jeszcze że tylko 9 bsow SE zostało straconych w walkach z goonsami& co w ubiegłym tygodniu.

Już MT zrobili nam większe straty (10 bsów).

EDIT2

Dodać jeszcze można że XXX zaspamowało system -A- 9-980U. W sobote -A- razem z Atlasem zaorali szpilki XXX które dziś w nocy zaczęły wychodzić z RF.

Jak widać na KB -A- spadają jedna po drugiej.

edit3
Bobby i ekipa w na początku tej akcji sprzedali fajne 2xDD ethernalom gehehe

Daty mi sie pochrzaniły to sprzed tygodnia.

edit4

O prosze jakie wyczucie - raport z Teneferis jak na życzenie jeśli kogoś interesuje ta akcja rozpraszająca na tyłach -A-

Tooten:
 W zasadzie IRC i ED zasługują na nowy temat, tylko nie ma komu pisać, bo Polcay z tych ally się nie udzielają  ::)

KennethWolf:

--- Cytat: Yogos w Kwiecień 13, 2009, 11:46:37 ---
Warta wzmianki jest intensyfikacja działań mniejszych gangów. Każdego wieczorka roamy
zasuwają w tam i z powrotem.

--- Koniec cytatu ---

Fakt, Jeszcze 3-4 tygodnie temu goonów i reszty było sporo na paskach czy przelotach zdażały się kampy do 319 w ogóle nie można było wlecieć by nie dostać w zęby, teraz gangi plusowe orają w te i wewte, tak że trafić reda jest coraz trudniej a nawet jak local jest wysoki to i tak siedzą na POSach albo w stacjach. Wczoraj jak klepaliśmy w pobliżu 319 slepnira i dominixa to dominix(nie pamiętam jaki ally ale nie goon, jedyny goon wczoraj znów był w rifterze o.0) płakał na localu żeby przylecieli mu pomóc bo nas tankuje, dostał w odpowiedzi żeby czytał intel i odwarpował od nas, Bufonów nie było nawet 10 a local koło 30paru klepaliśmy ich z 5-10 minut.
PS.
Najlepsze życzenia świąteczne dla naszych sojuszników oraz przeciwników, udanych łowów.

Straszny:
mówisz Kenneth o tym: http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=26629
faktycznie jakoś mocno niebieskie nam sie Goons-Delve robi, co wcale mi sie tak specjalnie to nie podoba  ;)

Skeer:
Ja miałem coś podobnego - blisko 20 minut samotnie tłukłem Sabrem neutującego Apoca w W-K, zanim pofatygowało się wsparcie dla niego (a to jest między zwykle czerwonym 319 i również czerwonym 0-H, w pobliżu goonsy mają sieć JB). Niestety nikt się też z BoB/GBC nie zainteresował moim zaproszeniem do walki  :P

Enyłej...

Najśmieszniejsze było, jak już to wsparcie (Damnation, Vaga, Caracal) zmusiło mnie do rezygnacji z ofiary - zostałem nazwany kompletnym noobem, tchórzem i jeszcze chcieli, żebym na duel z commandem poszedł  ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej