Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Dyskusja] Delve War II

<< < (202/206) > >>

Yogos:
Tytek spadł ale nie do końca był to normalny kill.

Atak tytanami przeprowadzili fachowo.
Tytan zginął gdy pilot się wylogował (tytany wyskoczyły na cyno pilot widział już nazwę docelowego systemu w kliencie więc się wylogował).

Tymczasem tak naprawdę był w 49- i właśnie ginął.

Tooten:
Może goonsi zrobią plom reimbursment? :)

Straszny:
ale przyjemnie wejść po 2 dniach nieobecności i zobaczyć finala naszego bojsa na Tytku

http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=26798

Kombat:
Jeśli zwrócą tego tytana to będzie śmiech na sali.
Już mówie dlaczego: sam jakiś czas temu wtopiłem pesta w 49- na opie tylko dlatego że tacklował mnie raptor ze 160 km przez jakieś 10 minut... Porobiłem screeny, petycja na wypasie, naprawde nie mogli się do niczego przyczepić i nie mogli napisać bullshitu w stylu nasze logi nic nie pokazują... dostałem taką odpowiedź:

--- Cytuj ---We of course realize that large battles can cause varying amounts of lag for those involved. When your client has to load up hundreds of ships, individual lag can occur even when the server itself is doing pretty good. It is impossible for us to measure how much lag each person has and even harder to verify which losses were the result of lag and which losses were legit. Reimbursing losses from large battles due to possible lag which is unverifiable from our end, would in essence mean removing the risk of loss from fleet battles, and thereby nullify their whole purpose. We are sorry that we cannot assist you and we hope you understand our stance on this matter.
--- Koniec cytatu ---
I kurcze w sumie się z tym zgadzam, jeśli decydujesz się na wskoczenie w lagfesta w tytanie/BSie czy rifterze to godzisz się na to że różnie rzeczy mogą się dziać, nie oszukujmy się bo każdy wie że w lagu dzieją się dziwne rzeczy.
Dlatego PL nie powinno dostać tytana tak jak IMO shrike nie powinien dostać tego straconego w E-O a NC tych wszystkich capsów (40? 50? w tym 2 matki) stracone w M-O.
Oddając te capsy CCP stworzyło niebezpieczny precedens.

A gościu popełnił błąd i tyle, mógł po prostu poczekać na załadowanie systemu do którego wskoczył, wleźć do posa i wtedy się wylogować.

Ezachiel:
Gratulacje !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej