Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[dyskusja] TRI is back !

<< < (13/40) > >>

Skwiercpur:
love, ale wlasciwie czego sie spodziewasz stukajac hej endy Morsusa. Ze wyslemy 40 osob w hakach? Idizemy zabezpieczyc assety, w ten sposob nie dostaniecie GFajta. Ja wiem ze jest nieco nudno na polnocy, ale w sumie czemu nie przylecicie na poludnie? Duzo npc stacji, duzo sexu, ja na twoim miejscu bym lobbowal zeby sie przeniesc do teatru poludniowego na twoim miejscu, mielibyscie gf po pachy. Wszedzie gangi w kazdym rozmiarze i odcieniu, nic tylko szukac gf. A jezeli juz chcecie byc na polnocy, to jak juz mowilem rfowanie hajendow RAWR'a jest troche bezcelowe.  W sumie to chyba zamiast sie joinowac z WN powinniscie ich klepac, mielibyscie lepszy fun. Bo w tri chodzi tylko o fun? Jezeli tak to szukajcie fun'u a nie rf'ujecie nam posa, i przy wyjsciu jak postawilismy gunnerow to juz nie zaatakujecie nawet.
Stary mowie ci przyleccie na poludnie.

Tooten:
Ptaszki śpiewają, że MT leci N. Confirm/deny?

LoveKebab:
poludnie ssie, jest tam jeszcze wiecej osob niz tutaj - zreszta bylismy tam przez jakis czas ale nie ukladalo sie z Thugiem i poszlismy sobie :>
MM samemu sobie nie poradzi w "obronie posa" ? :) trzeba wezwac cala polnoc ? ^^

gosti:

--- Cytat: LoveKebab w Marzec 01, 2009, 17:11:31 ---MM samemu sobie nie poradzi w "obronie posa" ? :) trzeba wezwac cala polnoc ? ^^

--- Koniec cytatu ---

CORA. samo sobie nie poradzi w dominacji eve? Trzeba caly sojusz zakladac?

Glupie pytanie, glupia odpowiedz  :P

--- Cytat: Tooten w Marzec 01, 2009, 17:05:39 ---Ptaszki śpiewają, że MT leci N. Confirm/deny?

--- Koniec cytatu ---

Co to MT?

Tooten:

--- Cytuj ---Co to MT?
--- Koniec cytatu ---

Minor Threat. , liczniejsza połowa Tri, która postanowiła zabalować na południu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej