Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[dyskusja] TRI is back !

<< < (31/40) > >>

Skwiercpur:
no wlasnie cale tri :) jak oni maja przewage to ty masz zly intel, a jak oni sa w mniejszosci, to sa blobowani.
No to jest esencja tego co jest w was zabawne. I tak was kocham i wygladam w przyszlosc kiedy znowu sie postrielamy jak juz wujek bob bedzie 2 metry pod tulipanami w ogrodzie.

ArchenTheGreat:
Panowie, skończcie dyskusję o blobach. To do niczego nie prowadzi. Ja wiem, że w temacie jest "Dyskusja" ale jeszcze trochę i zacznę ciąć.

LoveKebab:

--- Cytat: soulscream w Kwiecień 20, 2009, 23:01:14 ---LOL Archen w Husarii/CVA :3

--- Koniec cytatu ---
QFT

--- Cytat: Skwiercpur w Kwiecień 20, 2009, 17:49:04 ---ok roamy korpowe i wogle roamy to jedno a ustawka z kapsami i supportem to co innego. Wez nie wciskaj nam stary takich bajerow :) Jakos czesto ja osobiscie bylem w malutkim gangu blobowany przez tri 3x wieksze sily. Po prostu pisanie o blobowaniu jest bez sensu.

--- Koniec cytatu ---
zauwazam nutke ironii w tym cytacie :)
- roaming gang nie ma znaczenia strategicznego - macie mniej ludzi ok, bo NC glownie cerbiruje na polnocy a nie walczy, fine!
- nie sadze zebyscie robili gang do obrony posa na zasadzie niezapowiedzianego opa bo to by sie mijalo z celem, wiec majac do dyspozycji tyle corpow z NC ze juz poleglem przy liczeniu nie mam bladego pojecia dlaczego dziwnym trafem jestescie outblobowani przez TRI ktore ma 2x mniej ludzi w alliance niz IRON...

nie tak dawno temu bylo tak ze NC skoczylo do HPA bic naszego posa i na oko mieliscie 300 vs 160 a jednak przegraliscie - kompletnie otoczeni przez TRI w 160 osob !

wmawianie POJEDYNCZEMU sojuszowi (czasem 2 - white noise sie nie pojawia za czesto, chyba ze sa cap kille) ze blobuje NC to juz szczyt hipokryzji ...

Rogoo:
Zdaje sie KochuKebabu, ze nie zrozumiales calego przekazu. :)

Przekaz brzmi: kazdy (bez wyjatku) zbiera zawsze tyle ludzi ile moze (jezeli chce osiagnac jakis strategiczny cel, a nie robic pew pew dla czystej zabawy).

LoveKebab:
oczywiscie - problem w tyme ze NC bierze tyle ile moze i jeszcze zlew czy sedes zeby numerami zapchac '_'

smiech bierze gdy NC placze na bloba bo walka jest 80 vs 80, chcieli capsy, wzieli capsy, capsy nic nie pomogly - ich blad
wzieli bs'y, bsy polegly - ich blad
wezma bloba to pewnie wygraja - ale to chyba oczywiste, ostatnimi czasy eve uczy nas matematyki lepiej niz polscy nauczyciele o tym ze jedna liczba calkowicie ownuje 2ga, mniejsza :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej