Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[dyskusja] TRI is back !

<< < (30/40) > >>

Rogoo:
Otoz to. Niech mi ktos z reka na sercu napisze: "i wtedy nasz FC powiedzial: KONIEC. NO MOAR. Nie chcemy wiecej pilotow w gangu!" ;)

LoveKebab:
a zebys wiedzial ze nam twink tak powiedzial raz .... ok to polowa spadac do 2giego gangu i leccie sobie gdzie indziej bo inaczej nikt z nami walczyl nie bezdie... serio ! :)

d00m z tego co pamietam w tri mk2 robil tak ze tylko z corpa brali zeby za duzo osob nie bylo albo first 10 ppl go and rest fuck off :)

Skwiercpur:
ok roamy korpowe i wogle roamy to jedno a ustawka z kapsami i supportem to co innego. Wez nie wciskaj nam stary takich bajerow :) Jakos czesto ja osobiscie bylem w malutkim gangu blobowany przez tri 3x wieksze sily. Po prostu pisanie o blobowaniu jest bez sensu.

Rogoo:

--- Cytat: LoveKebab w Kwiecień 20, 2009, 17:40:27 ---a zebys wiedzial ze nam twink tak powiedzial raz .... ok to polowa spadac do 2giego gangu i leccie sobie gdzie indziej bo inaczej nikt z nami walczyl nie bezdie... serio ! :)

--- Koniec cytatu ---

Ale nie mowimy o malych roamach, kiedy rzeczywiscie zdarza sie czasem "ok, wiecej ludzi nam nie trza, bo nikt nie bedzie chcial sie z nami strzelac", tylko o powaznych opach o jakimkolwiek strategicznym znaczeniu :)

Luisa:

--- Cytat: Skwiercpur w Kwiecień 20, 2009, 17:49:04 ---Jakos czesto ja osobiscie bylem w malutkim gangu blobowany przez tri 3x wieksze sily.

--- Koniec cytatu ---
To się nie nazywa blob tylko pech i brak intela  :-*
I już przestańcie się tak puszyć  :knuppel2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej