Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - Polish version
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 21, 2010, 00:37:33 ---Ile kosztuje trasher a ile takie angelowy bolid? Nawet jak zdejmiemy jednego zanim nas rozsmarują to nie oni wygrają w iskach. A jak polecą na monorasowo to żadne zasrane scimitary nie będą im ładowac shildów >:D
--- Koniec cytatu ---
Byłem na poprzednim GN-ie w Drake'ach. Rozsmarowaliśmy pr0 armor-hacowy gang Cry Havoc, co nie dziwi biorąc pod uwagę kto tym dowodzi i jak ta flota jest ustawiona. Wbrew pozorom to NIE jest pospolite ruszenie i gang jest bardzo dobrze zorganizowany.
Poza tym nie chodzi o to, żeby zabawa trwała kwadrans.
Doom:
Jesli alteratywą jest kilka godzin latania z brakiem celów na overviu żeby na koniec zginąć w lag feście, to jestem za opcją 15 minut
SokoleOko:
Głupio wtopić nie sztuka. Zresztą ten wariant też ćwiczyliśmy, gdy cały gang desek padł ubijając bodaj jednego Dominixa.
Natomiast można wykorzystać pewne nowe możliwości - takie jak The New Republic of Providence. Tam nie napotkamy bardzo zorganizowanego oporu, a jest szansa przelecieć 20j zabijając kilkadziesiąt shipów. Są wejścia zarówno z highseca, jak i lowseca, więc nawet piraci sobie poradzą.
W razie czego mogę służyć za nawigatora ;)
eX:
to którego?
Colonel:
--- Cytat: eX w Czerwiec 21, 2010, 18:58:08 ---to którego?
--- Koniec cytatu ---
Ex, sig we właściwym tonie 8)
...a co powiecie na poniedziałek
28 czerwca 20 PL Time ?
Trashery kierować do Amarru, wieczorem wyodrebnie wątek i podam system docelowy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej