Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[LAMBF] Lamb Federation Navy - dyskusje

<< < (19/36) > >>

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 19, 2011, 20:43:56 ---Chyba Victorii :P

--- Koniec cytatu ---

To ona jeszcze żyje? Czy może chcesz zrobić sojusz zombie? Ale do tego wystarczy kilka timerów na 2 w nocy. :)

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 19, 2011, 19:19:54 ---
Co do reszty - bzdura. AAA od dawna jest międzynarodowe. NCDOT to też nie są tylko Niemcy. W ogóle wymogiem skuteczności dużego sojuszu jest pokrycie wszystkich stref czasowych, a tego nie da się zrobić jak masz ludzi z jednego kraju.

--- Koniec cytatu ---

umiesz czytac ze zrozumieniem? jak nie to zapisz sie na kurs a jak tak to czytaj az zrozumiesz "+ margines z innych krajów"
nawet jesli mam nieaktualne info o -a- i ncdot to sobie przerzuc obok pl,mm i me a nastepnie zsumuj nie zapominajac ze drf to 6 sojuszy

CMHQ_Widget:
A jak wygląda Twój dzień w Esoterii? - opowiadanie

Zapowiedzi:
- Ja, robot - czyli botowanie w dzisiejszych czasach
- A u nas w '39 - czyli dawne dzieje i dlaczego starzy gracze powtarzają, że kiedyś było lepiej

WYPAS TEKSTY czyli to co znajduje się na stronie głównej pod banerkiem wrzucamy raz na 2 tygodnie. Oba artykuły są już gotowe i czekają tylko na termin :). "Ja, robot" wyjdzie 27.02 (niedziela) pod wieczór, tak żebyście mogli przeczytać wieczorkiem bądź rano w pracy :).

http://lfn.eve-on.net

ch4os:
Przyjemne ;) ahh te frachty.

--- Kod: ---"Skręcaj mówię!"
"No ok, ale tylko trochę"
--- Koniec kodu ---

Poprosze o wiecej.

Khobba:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Luty 24, 2011, 07:46:49 ---A jak wygląda Twój dzień w Esoterii? - opowiadanie

--- Koniec cytatu ---
good stuff.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej