Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[LAMBF] Lamb Federation Navy - dyskusje

<< < (21/36) > >>

CMHQ_Widget:
Nowy adres + nowy Wypas Text:

www.lfn-online.pl

sc0rp:
Świetny art gz Widget.

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 14, 2011, 09:51:08 ---Świetny art gz Widget.

--- Koniec cytatu ---

Fenks :). Myślę nad nowym tematem, ale jakoś nic mi na razie nie przychodzi do głowy. Potrzebuję jakiejś dramy do inspiracji :D.

Xeovar:
Ciekawe tekst Widget :)

Niestety, noobem można być tylko raz na grę :( Nie wiem jak to jest, ale zawsze najlepiej wspomina się okres noobstwa i poznawania gry... a będąc starym graczem trzeba się uczyć grania dla stetryczałych staruchów (nie wiem jak Wy, ale to pierwsza gra w którą gram ponad 5 lat non stop...) i wyciągać przyjemność z czego się da w grze :)

Następny temat, pisz co dalej :) Co taki stary pierdziel może robić w EVE i C0ven żeby nadal było do czego dążyć i o co walczyć, żeby mu się nie znudziło. Ja sobie znalazłem misję utrzymania sojuszu tak długo się da, i w coraz lepszej formie (co miejmy nadzieję się uda :) ). 4 lata na budziku to już niezły wynik, ale jeszcze wiele przed nami.

PS. Zastanawiam się czy eve przetrwa np 25-30 lat i czy będą zjazdy weteranów :D

SokoleOko:

--- Cytat: Xeovar w Marzec 14, 2011, 12:27:36 ---PS. Zastanawiam się czy eve przetrwa np 25-30 lat i czy będą zjazdy weteranów :D

--- Koniec cytatu ---

Pójdźmy krok dalej -> przetrwa 50+ i czy będzie coś w stylu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Dom_Aktora_w_Skolimowie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej