Eve Online > Wsparcie techniczne
Graficzne chece z klientem premium
B69:
Prawdopodobnie chodzi mu o ustawienia driverow dla karty.
Sprawdz czy masz w sterowniku karty ustawione na : use aplication setting lub cos podobnego.
Pozdrawiam B69.
Baloo CTW:
--- Cytat: B69 w Luty 18, 2009, 11:12:21 ---Prawdopodobnie chodzi mu o ustawienia driverow dla karty.
Sprawdz czy masz w sterowniku karty ustawione na : use aplication setting lub cos podobnego.
Pozdrawiam B69.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że chodzi o ustawienia samego komputera ? Staram się znaleźć coś takiego w panelu Invidii. Puki co wyłączyłem akceleracje PhysyX. Nie wiem czy o to Wam chodzi.
Xarthias:
Włącz w panelu nVidii defaultowe ustawienia. Jeśli to nie pomoże, to trzeba będzie szukać dalej. Jeśli pomoże, to możesz stopniowo przywracać swoje ustawienia, za każdym razem testując czy to od tego nie pada evka... Samo zmniejszenie max detali w Evce też nie zaszkodzi.
Baloo CTW:
Spróbujemy. Wyłącze na razie detale premium i potestuje. Jak już pisałem, problemy pojawiają się po jakims czasie. Circa 40 minut gry.
B69:
--- Cytat: Baloo CTW w Luty 18, 2009, 11:46:01 ---Spróbujemy. Wyłącze na razie detale premium i potestuje. Jak już pisałem, problemy pojawiają się po jakims czasie. Circa 40 minut gry.
--- Koniec cytatu ---
To wyglada jak przeciazenie procesow lub przegrzanie.
A jak sie sprzet sprawuje na innych grach ? ..na. smarku go przetestuj
..sorry nie doczytalem, ze testowales na grach.
Jesli jestes pewien sprzetu, to teraz trza szukac w sofcie. Moze trojan ?
A systemowe logi co pokazuja ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej