Eve Online > Dyskusje ogólne

Misje w highsec są okropne, empire to zło

<< < (17/26) > >>

eveandy:

--- Cytat: Scaryman w Marzec 30, 2009, 15:27:46 ---no widzisz.. tak sie starasz napisać wierszem a efektem bedzie....

zjeba za brak danych  :laugh: :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Dobrze, że nie opublikowałem tego co w piątek napisałem bo za tamto byłby pewny ban
i nie za brak podpisu :-). Ale co tam nooby mogą wiedzieć, młody bierz szczotę i na rejon (tylko migiem).

Rabbitofdoom:
Bierz szczote i na rejon  :2funny: Jeszcze brakuje tylko Jola lata.

To jak wyznawcy pewnej religi i prezerwatywy. Oficjanie to zlo a nie oficjalnie...
Najglosniej krzycza ze empire to zlo ci ze stalym dostepem do 0.0 albo wstydliwymi altami w hulkach,CNRach o ktorych nie powiedzieli by nawet swojemu CEO.

Sammani:
Moj main lata cnrem na misje lvl 4 z altem dreadowym w abaddonie ;], a polowa coven ma alty z hulkami. Pitolicie hipolicie.

Postaraj sie nastepnym razem wniesc cos do dyskusji.

Rabbitofdoom:
Dla mnie cala ta dyskusja nie ma poprostu wiekszego sensu. Z wiekszosci form pvp utrzymac sie poprostu nie da. Jak to ktos wspomnial wczesniej w 99% to powiekszanie sobie e pen przez stwierdzenie ze jest sie tru hardkor pefałperem.

Sammani:
wyraznie nie zrozumiales o co chodzi w topicu.

Empire i powiazane z nim misje lvl 4, ktore bez ryzyka daja za duzy zysk to zlo zdaniem czesci osob. Nie carebearzenie. Bo i w 0.0 sie carebaerzy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej