Eve Online > Dyskusje ogólne

Misje w highsec są okropne, empire to zło

<< < (26/26)

Ganiles:

--- Cytat: Danthor w Maj 07, 2009, 12:45:27 ---...oczywiscie w miedzy czasie robiąc skilla na warp stabilizer, ktory juz zawsze bedzie w składziku modułów - just in case!

--- Koniec cytatu ---

nie rob tego nawet jesli zapelnisz wszystkie lowsloty warp core stabilizerami to moze okazac sie ze jedna fregata wiecej Cie scrambluje, a wtedy statek (nie mylic z okretem) bedzie sie nadawac tylko do wozenia tritranium.

Masz malo skilli i nie znasz misji wiec najlepsze wedlug mnie co mozesz zrobic to wzmocnienie tanka.

Doom:

--- Cytuj ---Drony light rzucaj z swojego beceka na takie statki - a zeby robiły to szybciej podskilluj je sobie lepiej.
--- Koniec cytatu ---
A dla pewności daj wsparcie głównego uzbrojenia. Drak na twoje szczęście jeszcze strzela takimi rakietami które są w stanie poszatkować takie cholerstwo do spółki z dronami w parę sekund.

--- Cytuj ---Czysty drake nie kosztuje 100m. Poza tym ubezpieczenie w Hi-secu to strata kasy na dłuższa mete.
--- Koniec cytatu ---
Ale zawsze to to te 30 do 40kk mniej do odrobienia, a jak ma się młodą postać to podstawa pozwalająca prosperować na początku, bo wtopa shipa nie kończy się cofnięciem do misji o level gorszych na tydzień czy dwa, a nawet jeśli nie zniweluje tego efektu to może go wydatnie skrucić

--- Cytuj ---błedem było po prostu złe zinterpetowanie przeze mnie 4 początkowych shipow, z ktorych każdy był triggerem no cóż
--- Koniec cytatu ---
Chyba wiem o jaką misję chodzi,  :knuppel2: ale mnie tam nigdy nic nie próbował scramblować, z drugiej strony żadko kiedy dolatywało bliżej niż na zasięg frakcyjnego disrupa...  :2funny:

Ellaine:
Kto lata zrigowanym BCkiem na T2 ten nie jest noobkiem tylko rozrzutnym bogaczem, i nie zasłguje na ulgowe traktowanie. Prawdziwy noobek dzielnie leci cruiserem T1 bez rigów i na niedorobionym ficie named i nad takim piraci czasem się piraci litują (przynajmniej my się litowaliśmy kiedy piraciliśmy :)

Doom:
Przeca pisał ze poleciał tam frytką, z tego co piszesz to powinniście udawać ze nawet tego nie zauważyliście :P tyle że nie wszyscy w low tak postępują...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej