Śmietnisko > Off Topic

Śmieszne rzeczy

<< < (107/656) > >>

Khobba:
Zawsze byłem fanem tanich (4,50zł/but) siarkowców, były dużo lepsze niż te zalatujące spirytem. Jednak niestety, namiętność do tanich win skończyła mi się mniej więcej równo z momentem wkroczenia w pełnoletniość, więc już parę lat jestem nie na czasie z markami :(

Pola Mokotowskie FTW!  :angel:

CATfrcomCheshire:
Na Polach Mokotowskich, po jakims koncercie w studenckim klubie Remont, pilem swoje pierwsza w zyciu alpage marki "Okecie", wspanialy trunek, do tej pory pamietam smak pierwszego razu, taki slodkawo - siarczany  :D

Goomich:
http://www.cracked.com/video_18166_dealing-with-guy-whos-clearly-hiding-zombie-bite.html

silvia:

--- Cytuj ---W Wielkiej Brytanii sąd pozbawił 41-letniego Paula Hattona prawa kierowania pojazdami na trzy lata za to, że znajdując się w stanie nietrzeźwym, jeździł samochodem-zabawką swojej córki. Do incydentu doszło w hrabstwie Essex.
Mężczyzna kierował różowym samochodem dla lalki Barbie o długości 1,5 metra w ogródku przy swoim domu.

Sąd uznał go winnym prowadzenia pojazdu po pijanemu i zabrał prawo jazdy na trzy lata.

- Nie jestem przygnębiony, ale taka decyzja sądu trochę mnie zdziwiła – oświadczył po ogłoszeniu wyroku Hatton.
--- Koniec cytatu ---

Doom:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej