Śmietnisko > Off Topic
Śmieszne rzeczy
Dux:
Link już nie działa. Ale nie dałem się fajsbukowi i zdążyłem przeczytać!
Zuckerberg - kolejny typ z najgorszego sortu Polak.... a nie czekaj >:D
GlassCutter:
Usunęli post bo się udostępniał tylko film, a tekst już nie.
https://www.facebook.com/Horytnica/posts/813544118755057
[VIDE] Herezja:
Glass myślałem, że jak każdy rozsądny polak w miarę młody wiekiem wiesz, że pieniądze przekazywane do ZUS na emerytury to pieniądze wirtualne. Bez wartości bo nigdy ich nie dostaniesz z powrotem. Zanim będziesz miał odpowiedni wiek na pójście na emeryturę to ZUS będzie jedynie w niechlubnej pamięci narodu polskiego.
Co do PO czy PIS czy innego szamba wypełnionego politykami - nie ma znaczenia jak się nazywa ugrupowanie bo w nim zawsze siedzą te same gęby i zawsze dla nich jesteś tym kto ma "słabsze geny"czy "frajerem z państwa teoretycznego".
GlassCutter:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Grudnia 14, 2015, 15:23:37 ---pieniądze przekazywane do ZUS na emerytury to pieniądze wirtualne. Bez wartości bo nigdy ich nie dostaniesz z powrotem. Zanim będziesz miał odpowiedni wiek na pójście na emeryturę to ZUS będzie jedynie w niechlubnej pamięci narodu polskiego.
--- Koniec cytatu ---
Czyli spoko że zabrali Ci te pieniądze?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Otwarty_fundusz_emerytalny
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Grudnia 14, 2015, 15:23:37 ---Co do PO czy PIS czy innego szamba wypełnionego politykami - nie ma znaczenia jak się nazywa ugrupowanie bo w nim zawsze siedzą te same gęby i zawsze dla nich jesteś tym kto ma "słabsze geny"czy "frajerem z państwa teoretycznego".
--- Koniec cytatu ---
Nie, oni zawsze będą ludźmi postsowieckimi wychowanymi w służalczości, bez tradycji i pochodzenia.
[VIDE] Herezja:
Co do pieniędzy to powtarzam są to pieniądze wirtualne. Są tym samym co pieniądze jakimi się dzieci posługują w zabawie. Możesz je przekładać z miejsca w kąt i nadal będą tylko miały wyobrażoną wartość. Więc czy ktoś Ci weźmie część z nich czy nie dalej nie zmieni ich wartości.
Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej