Śmietnisko > Off Topic

Śmieszne rzeczy

<< < (353/656) > >>

Siri Irme:
Onet ostrzega! Kontrowersyjny dodatek do "EVE Online" może powrócić! Incarnia  :D

littleozzik:
Jedyny FC Polish Community - to głosi slogan nad avatarem Sokoła.

Sokole, nasz ty FC jedyny... Jakaś Kapituła takie cudo przyznaje? Coś jak Order Orła Białego? Weź no się nie kryguj i zdradź kulisy tego odznaczenia  ;D

SokoleOko:

--- Cytat: littleozzik w Października 08, 2012, 20:02:50 ---Jedyny FC Polish Community - to głosi slogan nad avatarem Sokoła.

Sokole, nasz ty FC jedyny... Jakaś Kapituła takie cudo przyznaje? Coś jak Order Orła Białego? Weź no się nie kryguj i zdradź kulisy tego odznaczenia  ;D

--- Koniec cytatu ---

Lol, teraz dopiero zauważyłem.

Zdaje się, że ktoś poważnie potraktował moją uwagę, że "jestem jedynym FC Polish community" po tym nie mogłem poprowadzić roamu koparek organizowanego przez GlassCutera (komputer mi umarł), a nikt inny nie chciał złapać lejcy.

WhiteCat:

--- Cytat: Siri w Października 08, 2012, 19:34:17 ---Onet ostrzega! Kontrowersyjny dodatek do "EVE Online" może powrócić! Incarnia  :D

--- Koniec cytatu ---

Z komentarzy:

"~Xeovar zlodziej & co.: c0ven to nie ali pvp tylko dziadów z allegro ktorzy wmawiaja innym ze graja w gre a to nie prawda bo splacaja kredyty waszym kosztem kto tak sadzi niech wstawi + "

"~TEST IS BEST: Message for C0VEN:
We are the HBC. Drop your Sov and self-destruct your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile"

lol  ???

Xarthias:
Ej, ja też mam kredyty do spłacenia... Gdzie się można zapisać na to spłacanie czyimś kosztem? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej