Śmietnisko > Off Topic
Śmieszne rzeczy
Siri Irme:
Onet ostrzega! Kontrowersyjny dodatek do "EVE Online" może powrócić! Incarnia :D
littleozzik:
Jedyny FC Polish Community - to głosi slogan nad avatarem Sokoła.
Sokole, nasz ty FC jedyny... Jakaś Kapituła takie cudo przyznaje? Coś jak Order Orła Białego? Weź no się nie kryguj i zdradź kulisy tego odznaczenia ;D
SokoleOko:
--- Cytat: littleozzik w Października 08, 2012, 20:02:50 ---Jedyny FC Polish Community - to głosi slogan nad avatarem Sokoła.
Sokole, nasz ty FC jedyny... Jakaś Kapituła takie cudo przyznaje? Coś jak Order Orła Białego? Weź no się nie kryguj i zdradź kulisy tego odznaczenia ;D
--- Koniec cytatu ---
Lol, teraz dopiero zauważyłem.
Zdaje się, że ktoś poważnie potraktował moją uwagę, że "jestem jedynym FC Polish community" po tym nie mogłem poprowadzić roamu koparek organizowanego przez GlassCutera (komputer mi umarł), a nikt inny nie chciał złapać lejcy.
WhiteCat:
--- Cytat: Siri w Października 08, 2012, 19:34:17 ---Onet ostrzega! Kontrowersyjny dodatek do "EVE Online" może powrócić! Incarnia :D
--- Koniec cytatu ---
Z komentarzy:
"~Xeovar zlodziej & co.: c0ven to nie ali pvp tylko dziadów z allegro ktorzy wmawiaja innym ze graja w gre a to nie prawda bo splacaja kredyty waszym kosztem kto tak sadzi niech wstawi + "
"~TEST IS BEST: Message for C0VEN:
We are the HBC. Drop your Sov and self-destruct your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile"
lol ???
Xarthias:
Ej, ja też mam kredyty do spłacenia... Gdzie się można zapisać na to spłacanie czyimś kosztem? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej