Śmietnisko > Off Topic

Śmieszne rzeczy

<< < (218/656) > >>

Gregorius:

--- Cytat: Mona X w Marca 16, 2011, 11:08:41 ---A co to za czasopismo? Chętnie bym poczytał.

--- Koniec cytatu ---

Secret Service!

i jeszcze Gambler!
 >:D

Doom:
Gambler, Reset, Secret Service i własnie CDA to były 4 pisma które ceniłem za jakość w czasie kiedy intensywnie interesowalem sie grami. Później CDA wydzieliło porady do Action Plusa i gazetka dodatkowa miała naprawdę wysoki poziom, a SS znikną żeby pojawic się ponownie jako NSS który pobieżnie przypominal stary, ale jak sie człowiek przyjżal...
Troche póniej na troche znikną Action plus i po krótkiej przerwie pojawił sie ponownie ale w "zreformowanej" formie która minie odrzuciła. Krótko potem na jakis czas straciłem rynek gier z oczu (w sumie trwa to do teraz) i jak póxniej przypadkiem w okolicy konca studiów wziołem CDA do reki to musiałem co pare stron sprawdzać czy napewno czytam to samo pismo czy to tylko jakis katalog reklamowy z okladką cda jako reklamą na własnej okładce...

Gregorius:
Moim zdaniem, dopóki redakcji CDA nie odbiła sodówka do głowy to była to ciekawa gazetka (ale to było tak do 1999 roku jakoś). Później już wyrosłem z tego :D Choć miałem jeszcze w domciu zachomikowanych kilka numerów starych CDA "na tzw. kibelek"... miałem... teraz już wolę inne gazetki :D

silvia:
Ja kiedys kupowalem cdaction co miesiac. Bylo to naprawde dobre pismo, lecz okolo 5 lat temu zrobilo sie z niego wielka komercha. Reklamuje sie, iz sa najwiekszym pismem i maja 180 stron, tylko pomijaja, iz 50 stron zajmuja reklamy, 100 stron zajmuja obrazki i czytadla tam jest naprawde malo.
Najgorsze jest to, iz redaktorzy to jacys goscie z podstawowki lub z forum wzieci. Od kilku lat, w pismie da sie zauwazyc takie rzeczy jak "lol", "noob" itp. Rozumiem, iz jest to pismo dla graczy ale w recenzji gry nie powinno sie pisac rzeczy typu "dla noobow moze byc za trudna".

Z cala pewnoscia, po tych wszystkich latach czytania i kupowania moge powiedziec, iz cdaction to scierwo, ktorym mozna podetrzec sobie dupe :D

I zeszlo na psy!

Goomich:
No to może jeszcze raz: skąd wam sie wzięło cdatcion w wątku o śmiesznych rzeczach?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej