Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Raporty] Delve War II
roofi:
hastra (w tym przypadku) i często pozostali "moderatorzy", czy aby wam funkcja nie uderzyła do głowy
weno wklej ten raport yogiego to raz
dwa że jak już coś przenosicie to może chociaż link żeby było łatwo znaleźć te niby odpowiednie miejsca
pticu, ire, xart ? tych modów to macie z jakiejś qwa łapanki ? jeśli tak to pozwolę sobie stwierdzić że złapaliście, kulawych, kalekich lub w inny sposób dotkniętych przez los
Xarthias:
Kufa, mam 39 stopni gorączki, ledwo ekran w robocie widzę, czego znowu?
Jak coś do mnie to pisać powoli i wyraźnie...
Hastrabull:
--- Cytuj ---10) Aby forum stalo sie czytelne, obowiazuje zasada jeden raport = jeden watek.
11) Raporty z sytuacji w swiecie EVE umieszczamy na portalu (menu glowne po lewej stronie -> Informator -> Raporty z bitew). Raport po weryfikacji przez administracje trafia na forum do poddzialu KSOD, Battlereports (http://www.eve-centrala.pl/forum/index.php?board=144.0) gdzie moze byc komentowany przez innych graczy. Dyskusje tam beda monitorowane. Wszelkie offtopy beda przesuwane gdzie ich miejsce.
12) Wszelkie raporty umiejscowione w głównym dziale KSOD zostana natychmiast usuniete, a ich autor poproszony o wrzucenie ich w "poprawny" sposób. Wrzucanie fałszywych danych lub bzdur typu 3 vs 3 będzie piętnowane.
13) Główny dzial KSOD służy do luźnych dyskusji na temat sytuacji w EVE z pominieciem raportów.
--- Koniec cytatu ---
Prosze zapoznac sie z regulaminem i stosowac go w praktyce. Nie moja wina, ze go nie czytacie. Regulamin jest dla waszego dobra.
Ten temat nie zostal jeszcze zamkniety zeby nie bylo krzykow, ze jak, ze jakim prawem, ale zalozenie jest takie, ze temat samoistnie wygasnie. Jesli tak sie nie stanie, bede zmuszony go zamknac.
acaste:
/ signed
przenoszenia, cięcia, brak odnośników, po ostatnich cięciach podarowałem se pisanie tutaj aż się coś zmieni
Aenyeweddien:
Rooofi raport znajduje sie tu: Raport z 49-U6U - 2009-04-01
--- Cytat: rooofi w Kwiecień 02, 2009, 01:21:53 ---pticu, ire, xart ? tych modów to macie z jakiejś qwa łapanki ? jeśli tak to pozwolę sobie stwierdzić że złapaliście, kulawych, kalekich lub w inny sposób dotkniętych przez los
--- Koniec cytatu ---
A modzi to osoby ktore zglosily sie ze sa gotowe pomoc... Dwa tygodnie chyba zgloszenia byly przyjmowane...
Pozdrawiam Moderator dzialu NoobGarden, TNQ i Poradnikow
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej