Eve Online > Wsparcie techniczne

Ati 4870

<< < (5/5)

Dheedee:
W sensie że instalujesz same gołe catalysty? Czy też instalujesz caly pakiet a po prostu potem wyłaczasz ccc z autostartu?

Pzdr...
Dd...

Deaell Portt:
Przy pobieraniu z strony ati masz do wyboru:
- driver only (sam sterownik)
- catalyst pack bla bla (caly pakiet wraz z CCC)
Ja pobieram zawsze sam sterownik. Odinstalowuje stary z panelu, czyszcze pozostalosci programikiem driver cleaner , restart, reinstall na nowe.

Morbius:
napisze tutaj bo nie che zakładać nowego posta
Może jakiś miłośnik ati polecić mi chłodzenie do radka 4850
mam ten od gigabita i podczas grania wentyl wyje jak odkurzacz  :diabeł: strasznie mnie to wpienia
na 9.8 pro miałem taki fajny zestawik pentagrama ale do tego nic ciekawego nie mogę znaleść

Deaell Portt:

--- Cytat: Morbius w Marzec 11, 2009, 14:51:20 ---napisze tutaj bo nie che zakładać nowego posta
Może jakiś miłośnik ati polecić mi chłodzenie do radka 4850
mam ten od gigabita i podczas grania wentyl wyje jak odkurzacz  :diabeł: strasznie mnie to wpienia
na 9.8 pro miałem taki fajny zestawik pentagrama ale do tego nic ciekawego nie mogę znaleść

--- Koniec cytatu ---

http://www.komputronik.pl/Wentylatory_/_modding/Arctic_Cooling_VGA_Accelero_S1_Rev_2/pelny,id,54836/  ciche, wydajne niestety nie takie tanie. Ja u siebie wsadzilem 80x80 wentyla (jakis markowy, chyba akasa) i cisza super, temperatura spadla. Trzyma sie to na opaskach platikowych :-). No, ale zal mi bylo 100+ na chlodzenie markowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej