Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (597/617) > >>

Xeovar:

--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 04, 2016, 12:55:44 ---A drugie pytanie ?

Może Xeo albo ten Ziki co dramy kręci ?

--- Koniec cytatu ---

Ahh, czyli to fitti jest u was tym od bólu dupy :) Idź se pogadaj z mkxem, na pewno się dobrze dogadacie :P Możecie mi powiedzieć co ustaliliście :P

Ale że mnie wywołałeś do tablicy, to zaryzykuję odpowiedź, choć zdaję sobie sprawę że jest na granicy dyskusji o etyce w grach oraz można polemizować czy to nie zakrawa na hipokryzję
- zasadniczo CIA wrzuca szpiegów do wrogich organizacji a potem ich pali na awoxie, tutaj dogadujecie się na poziomie dyrekcji że mimo resetu coś tam zostaje blue, po czym pod tym płaszczykiem robić awox

W pierwszym przypadku winna jest organizacja docelowa, bo nie obroniła się przed szpiegostwem.
W drugim wypadku ktoś nie dotrzymał umowy i jest wałem, a druga strona jest głupia bo mu uwierzyła

Makes sense?

Edit: Dzięki Karaś, w sumie to samo napisałeś :)

FITTIpalti:
Mam zamiar was awoxować ale nie z 12 małp i chuj wam do tego możecie na mnie mówić CIA

Xeovar:

--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 04, 2016, 13:10:02 ---Mam zamiar was awoxować ale nie z 12 małp i chuj wam do tego możecie na mnie mówić CIA

--- Koniec cytatu ---

Ok, proszę bardzo :) Podesłać maść na ból dupy? Bo odnoszę wrażenie że nie możesz usiedzieć w miejscu...

xanowron:
Może przenieśmy się do tematu o Minionkach i nie róbmy tu burdelu (czytaj: niech temat o minionach będzie zawsze na górze po wejściu na centralę)

Filip Bonn:
https://zkillboard.com/kill/53063042/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej