Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (570/617) > >>

[VIDE] Herezja:
Jak zwykle Jan-ek znajduje ciekawe osoby ];)
Gratulacje.

ps. Patrząc po kb tego osobnika, powoli się uczy jak fitować statki i już wcześniej miał w jaju crystale https://map.zkillboard.com/character/94405011/
https://map.zkillboard.com/kill/37447426/

Filip Bonn:
Nie czaje ze gosc nie wyrepil sie large armor repairer. Widze ze nie mial resow a repka t1 ale i tak powala mnie mechanika w ktorej BS z repka nie potrafi wytankowac t1 fregate...
Gratz Janek

Jan Morgenstern:
Repka bez capa nie działa. Jak już "siadłem mu" na armorze to capa nie miał, bo spalił repując shielda. Standardowy recharg capa na BSie jest zbyt wolny aby dało się repować ponad 100 DPSu ciągle. Cap się kończy i koniec pieśni. Z uwagi na niski DPS z frytki jeszcze kilka razy repka coś tam naprawił ale to nie uratuje statku tylko przedłuża agonię.

Jan Morgenstern:
Post pod moim postem ale znów mi się trafił as przestworzy. Tym razem z kretyńskim uśmiechem fortuny w moją stronę.

Oko jak zwykle siedzi w Torvi. Przechodzę na te oko, bo widzę, że do Mya wskoczył ktoś w SBku a to często oznacza,że skouci coś. Bingo! Orca alignuje na bramę do Mya. Wydok Jankiem w Arazu bo nie ma czasu na reszip i wio na bramę, ląduję jak już Orca ma ok 32m/s TS scram i punkt. Wydokowuję drugiego alta, bo Arazu ani DPS ani tanka nie ma aby toto zabić. Dolatuje alt w Legionie, podbija i zakłada scrambla. SB próbował straszyć lokując Arazu ale jak zobaczył Legiona to sklouczył i wyskoczył. Jankiem odlatuję, Legion oddaje 3 salwy i...
[00:06:12] Virginia Schneckt > take it lol

Właściciel wyskoczył. To 3 alt zasuwa w jaju aby wsiąść w Orcę, wsiada i warpi na stację. Alt tackler też. Sprawdzam, co było w Orce - zafitowany Crane i 6000 minmatarskiego paliwa do POSa a orca miała fit do boostów górników. Dokuję i 2 minuty później wywala mi alta tacklera, sprawdzam co się stało i ...

Account XXXXXXXX has been disabled
Last Login: 2014.05.22 20:58
Number of Visits: 2984
reason: Account subscription expired!

Subscribe Now and continue playing!

Ze śmiechu nie mogę się pozbierać i idę spać.

SokoleOko:
Janku, czy Ty to frapsujesz? Bo czuję, że masz duży potencjał w szołbizie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej