Eve Online > Dyskusje ogólne
Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
CATfrcomCheshire:
Po tej drugiej wtopie Alice9 juz pewnie tanczy dookola monitora ociekajacego nasieniem. Euforia prawie jak po "stracie" tytanow przez coven - fajnie miec swiadomosc, ze gdzies tam w kosmosie jest ktos, kto o nas ciagle mysli. Nawet, jezeli jest to niezbyt rozgarniety hater ;D
Dux:
Alice miał tylko zwykłego frachta. Przynajmniej takiego wdupił na jednym faction nighcie. Pewnie dlatego się tak wkurza, ze inni się wożą :P
BTW. Nie lepiej zafundować sobie jeden jump więcej po hi i wskakiwać system obok do Carrou? Co prawda pilnują ci sami, ale bardziej sie przykładają do Ignoitton, bo tam więcej JFów skacze. Do tego druga stacja ma po wydoku instawarp na hajsek ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Skeer w Luty 26, 2014, 07:03:30 ---Przy całej sympatii do Ciebie - wytłuściłem w cytacie. Czy TMC (co to jest?) zajmuje się ocenianiem inteligencji innych w takim stylu?
--- Koniec cytatu ---
TheMittani.com opisało mechanikę wykorzystywaną przy takich atakach.
Larving:
Sokole zarzuć link pod artykuł jak byś mógł bo jakoś znaleźć nie mogę a z chęcią bym poczytał
SokoleOko:
--- Cytat: Larving w Luty 26, 2014, 11:20:08 ---Sokole zarzuć link pod artykuł jak byś mógł bo jakoś znaleźć nie mogę a z chęcią bym poczytał
--- Koniec cytatu ---
Sprawdziłem na szybko, ale sam nie mogłem znaleźć... W tej sekundzie nie mam czasu szukać, spróbuję wieczorem.
EDIT: to nie było na TMC, Ripard o tym pisał:
http://jestertrek.blogspot.com/2014/02/kill-of-week-stabbing.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej