Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (559/617) > >>

Colonel:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 29, 2013, 14:35:51 ---...ostatnio były 2 Phoenixy w hisecu...

--- Koniec cytatu ---

???

Doom:
Z czasów jak można było je tam spawać. Mają olbrzymią wartość kolekcjonerską, z tego co pamietam za thanatosa stacjonującego bodajrze w narja (trasa amarr jita) z fitem t2 chcieli równowartość nyx'a i w koncu cariera sprzedano

SokoleOko:

--- Cytat: Colonel w Grudzień 29, 2013, 15:44:23 ---???

--- Koniec cytatu ---

W lowsecu, ale chciały wskoczyć przez gejt do hiseca.... i wyszedł mi taki skrót myślowy, sorry :)

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 29, 2013, 14:35:51 ---Jak to jest, że jak idioci wdupiają capsy, to są to statki caldari (ostatnio były 2 Phoenixy w lowsecu, teraz ta Chimcia...)

--- Koniec cytatu ---

No przesiedli sie z Drejkow jak sie dowiedzieli, ze juz nie sa megaimbapr0haxxorz.

Filip Bonn:
ja na szczęście zacząłem już grać po nerfie drejków, choć nadal pokutował stereotyp ,że młody gracz musi wyskillować drejka, zasadzić dąb i ujebać POS... czy jakoś tak. Czytając to forum zauważyłem ,że niektórzy starsi gracze mają słabość do tego statku "Drejk to był kiedyś K**wa Drejk!!" a po zmianach nic już nie jest takie samo  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej