Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (40/617) > >>

Yakrum:
Po prostu mu zazdrościsz  :)

gosti:
Wtopienia statku za 9.5b na 2 t2 cruiserach? Jasne ;)

Zsur1aM:

--- Cytat: gosti w Lipiec 09, 2009, 08:35:14 ---Wklejanie na forum lossa swojego e-peen shipa. Normalnie szczyt narcyzmu  ;D

--- Koniec cytatu ---

Czy ja wiem, statek jak kazdy inny, rownie dobrze moglbyc to np. ms, nic nadzwyczajnego na prawde. Wolalem jednak zbudowac sobie takiego bs'a, bo jest wiecej okazji by go uzyc niz wspomnianego wczesniej ms'a czy tytka (przynajmniej u nas w provi), a budowanie statkow ktore beda wisiec przez 95% czasu w posie jest dla mnie bezsensowne, a przynajmniej nie daje mi tyle frajdy. Ci ktorzy mnie znaja wiedza ze jest to po prostu moje hobby w tej grze. Samo zbieranie ISKow i zdobywanie modolow(sic!) na ktore nieraz musialem czekac po kilka tygodni / miesiecy bylo dla mnie niezla zabawa :)

Na koniec dodam ze nie widze nic zlego w dzieleniu sie z ludzmi swoimi zwyciestwami / porazkami, przeciez kazdy z was robi to codziennie (zazwyczaj propagandowo).. wlasnie na centrali, pozatym wiedzialem ze predzej czy pozniej ten KM trafi do tego topica (nawet nie zauwazlem ze wczesniej zapostowal go juz Venzon w "Najdrozszych").

Venzon 2003:
...w kazdym razie masz kochones, zeby sie takimi zabaweczkami rozbijac praktycznie solo  O0

gratz

Voulture:
Nie pierwszy i nie drugi bhaalgron zsuriama; ma kase to sie bawi i dobrze. Powodzenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej