Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Eksploracja

<< < (8/10) > >>

Dux:
Nie wiem, jak to jest z tymi deep space probami, ale w przypadku zwykłych sond i statku, to doświadczony gracz robi to znacznie krócej niż minutę. Pomaga mu przy tym tez skaner kierunkowy. Dzieki temu może wyskanować obiekt nawet za pierwszym podejściem (choc pewnie i troche szczęścia w takim przypadku potrzeba). A jak system duży i mozna uprzednio własne sondy "ukryć" przed skanerem kierunkowym celu to już miodzio zupełne ;)

littleozzik:
Jak to jest obecnie z respawn anomalii? Po downtime jest całkowity wysyp wszystkich od nowa czy tylko tych "zrobionych"? Ktoś mi jeszcze mówił że podobny respawn jak po downtime jest jeszcze wieczorem, jeśli to prawda to wiadomo kiedy dokładnie?

Dux:
Ale chodzi o anomalie w WH czy w empire? Dla tych w WH DT nie ma wpływu (poza zmianą sygnatur anomalii). O drugich (tych spoza WH) mam marne pojęcie :)

littleozzik:
Chodzi o te w empire. Na razie przynajmniej :)

Morbius:
tak offtop przy okazji
zmiana sygnatur sigów i anomalii po dt (tych już wcześniej istniejących i wyskandowanych) to totalna porażka, CCP powinno to poprawić.

Nie wiem dokładnie czy są jakieś timery w ogóle respawnu ale mnie się najlepiej szukało tak między dt a 16 PL (jeśli idzie o empire).
Podejrzewam że jest podobnie jak w w-space z tym że tu anomalie i sigi są w puli region albo konstelacja - kończysz anomalie to znika i pojawia się gdzie indziej w w/w obszarze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej