Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Eksploracja
Doom:
DED znaleziony sondami eksploracyjnymi (trafił kumpel więc nie powiem które to były bo zapomniałem spytać)
Na pewno nie jest to miejsce w którym pozyskuje się komponenty do gratów z misji cosmos (byłem już w takim jako eskorta i wiem czego się spodziewać)
Naprawiarka - rozumiem że muszę wrócić po listę struktur? (jest kilka misji w których struktury naprawiają inne struktury, ale na żadnej nie spotkałem się z sytuacja że pompowani byli tez npc, wtedy jest to zwykle shipyard czy inna stocznia, tu jedna złapałem i ostrzelałem za 00 dama więc to chyba nie była ta)
Odnosnie capa to jestem 100% pewien kto mi szkodził - bloodasowe pancerniki na kadłubie apoków a nazwane achbishop (promienie neutów szły do niech, pozatym na zwykłych misjach tez mnie z tym ganiają) - normalnie te 3 neuty to nie byłby problem, drak jest szybszy od nich, w dodatku jestesm w stanie im nakopać zanim tank padnie definitywnie, ale weby uniemożliwiać pierwsze, a ten zły logistyk zamaskowany jako coś psuje mi druga opcję
Co może być tam nagrodą (konkretnie czy kalkuluje mi się tam wracać ;) )
Acha jeśli to coś pomoże cytat który podąłem wyżej pochodzi z infookienka wyrzuconego na ekran po tym jak podjadę do bramy wejściowej na okienku jeszcze mała graficzka przedstawiająca mape z zaznaczonymi waypointami trasy...
Oxylan:
A wiec ded wyskanowany przez probera i wszystko jasne.
Włączyc mape i zobaczyc co pisze obok bramy,powinna byc nazwa tego deda,zaraz po warpnieciu powinien sie pojawic opis jaki to jest ded,dedy sa w skali od 1 do 10 im wieksza wartosc tym bedzie on cieższy,co za tym idzie wieksza szansa na ladny lot.
Nie wiem jakie są wasze skile i statki ale przy 5-6/10 (kwestia deda) mozna sobie dac rade w 2 osoby z bólem w beckach przy takich sobie skilach.Dedy ogolnie robi sie w hacach,bc na pasywnym tanku czy tez frejkami t2.Dla cruzow moze byc zbyt ciezko.
Dedy maja to do siebie,że na końcu oraz w wczesniejszych poketach jest overser (boos) duzy recharge shield czy tez armor,mialem przypadek w 6/10 kiedy mordowalem oversera z kumplem (raven) i astarte na blastach i byl zonk,dolecial Ceo w sacri i wrescie sie zlamal...Tak wiec bc czy też bs + logistyk moze nie wystarczyc.
A cale mity o tym jak ludzie robia 10/10 solo wsadz między bajki :D
Ponoc z 3/10 leca itemy do 300mil isk 6/10 do 2 miliardów isk 10/10 itemy do 3 miliardów przyklad(gist xl shield booster) jak wolisz mozesz sobie mld zamienic na evkowe biliony :D ladniej brzmi i bardziej motywuje hyhy.
Jak juz bedziesz wiedzial z czym masz doczynienia koniecznie wejdz tu http://www.d-nightmare.de/exploration/OGDB/database.php
o7
Doom:
TO NIE JEST DED COMPLEX X/10
Takie lokacje już kasowałem, a jak mi się nudzi wsiadam w af'a i robię rundę (około 100 skoków łącznie) po znanych mi lokacjach w High i paru w low
Odnośnie tych pleksów co podałeś to tak jest niestety tylko w 00, w low dorwaliśmy już 6/10 (sec status 0,1) świadomi tego czego POWINNIŚMY się spodziewać polecieliśmy tam duetem CNR + Raven z shild transferami, a okazało się że każdy z nas mógł to wysolować :/ (overser był taki leszcz że mało co go moje słabo naskilowane dronki by go zeżarły) jedyny zarobek stamtąd to 5 skrzynek (11, 12, 13, 14, 15) + takie sobię bounty bo względnie mało draniów za rozsądna kasę było
Tekst który dostałem na dzień dobry (żaden więcej się nie pojawił) powtarzam tutaj:
--- Cytuj ---Previous explorers have commented that one of the gates requires a passkey. Alternatively, it can be bypassed by meddling with the security system inside the Blood Raider Chapel. The overseer guards the Battlestation vigorously.
--- Koniec cytatu ---
Za pare minut podskoczę do tego pleksa i dopiszę co się wyświetla na mapie
Naprawdę ciekaw jestem co broni ta wredną bandę przed moimi rakietami. Bo w to ze dranie które nazywają i się tak samo i mają takie same bounty nałożone, jak te które normalnie zabijam bez problemów, mają tank wydajniejszy o jakieś 800% niz normalnie nie wierzę
EDIT: Lokacja na systemowej mapie widnieje jako Blood Annex, ale to co ja tam miałem za cholerę nie pokrywa sie z materiałem zawartym w linku który podałeś....
Oxylan:
--- Cytat: Doom w Luty 27, 2009, 11:29:57 ---TO NIE JEST DED COMPLEX X/10
--- Koniec cytatu ---
Signature: Unknown
Name: Blood Annex
Security: 0.4
Loot: - -
Opis na www jaką podałem,skoro opis nie pasuje to jakis zonk...
Tak czy siak GL w skanowaniu.
Doom:
--- Cytuj ---Security: 0.4
--- Koniec cytatu ---
Security systemu: 0.2 ::) :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej