Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Capitale

<< < (8/15) > >>

sc0rp:
Ech doom sprobowalbys byc czasem konstruktywny, nadal nie wiem czy warto ladowac moduly do dron i linki na carriera ktory bedzie tylko podlaczal fightery, a skoro pytam o linki tzn. ze nie ma we flocie dedykowanego boostera i nie wiem czy te moduly do dron dzialaja na fightery.

@Mona X a jak sie wysyla ten "sygnal"?

Goomich:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 07, 2010, 16:27:05 ---Cynostawiarka musi wysłać jakoś sygnał o aktywnym cyno, odbywa się to chyba poprzez brodkasta i dopiero wtedy można skakać

--- Koniec cytatu ---

Kiedyś broadcasty były potrzebne, gdy ktoś dołączył do floty po postawieniu cyna. Teraz już chyba to naprawili.

Doom:

--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 07, 2010, 16:46:47 ---Ech doom sprobowalbys byc czasem konstruktywny, nadal nie wiem czy warto ladowac moduly do dron i linki na carriera ktory bedzie tylko podlaczal fightery, a skoro pytam o linki tzn. ze nie ma we flocie dedykowanego boostera i nie wiem czy te moduly do dron dzialaja na fightery.
--- Koniec cytatu ---
Również nie wiem  dlatego nie podałem żadnej odpowiedzi. W temacie lików zapytaj kogos kto się lubuje w strzelaniu do czytelnika cyferkami i kto zna podstawe matematyczną liczenia tego przez grę (Dormio, Mona), ja wiem tyle, anteny montowane na czymś co nie ma bonusu do ich działania bardzo mało dają, a zajmują miejsce na które czeka cała kolejka bardziej przydatnych modułów

Goomich:
Moduły do dron nie działają na Fightery. Bonus z Thanatosa nie działa na przydzielone Fightery.
Carriery fituje się na 3 sposoby:
Bojowy: doł: armorowce tank, shieldowce cap. Medy: Sensor booster, armorowce cap, shieldowce tank. Hi: smarbomba, albo dwie, neut albo dwa, remoty. Rigi zwykle CCC.

Doom:
bojowy to 1, nr 2 to pewnie travel fit, a numer 3?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej