Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (12/151) > >>

Doom:
Nie wiem jak teraz, ostatni raz zignorowałem storylina dawno temu, ale wtedy dostałem po czterech literach w standach

Ellaine:
Czy mogę dawać medale ex memberom (za dawne zasługi)?

Xarthias:

--- Cytat: Albi w Marzec 02, 2009, 11:08:17 ---Czy mogę dawać medale ex memberom (za dawne zasługi)?

--- Koniec cytatu ---
AFAIK - nie. Tylko aktualnym membersom korpa. Jak ktoś chce za dawne zasługi to musi choć na chwilę wleźć do Twojego korpa, ewentualnie możesz poprosić CEO jego obecnego korpa o wręczenie medalu w Twoim imieniu :)

bartoon:
Glupie pytanko ale proszeo instrukcje

1 Jak komus wrzucic cos do kontenera (jakis skill potrzebny ?)
2 jak mi gosci przechwycil kontener moge go odzyskac z zawartoscia???

Gosc mi wrzucil cos do kontenera i jak chcialem wlozyc rude do niego to i napisal ze nie moge tego zrobi bo to jest uz jego kontener. Ale jakos on wsadzil cos do mojego. iec jak to zrobil ?

Gregorius:
Typek zrobił nic innego jak okradł twój kontener i wyrzucił swój z twoją rudą.

W ten sposób, w chwili gdy chciałbyś coś z niego wyjąć, ten mógłby bezkarnie ciebie zaatakować.

Jedynym (znanym mi) sposobem na takich złodziejaszków jest albo umieszczanie zakotwiczonego kontenera z szyfrem (np. Giant Secure) - problem = mała pojemność. albo wspólne kopanie z haulerem.

Kradzież rudy jest bardzo częstym zjawiskiem w hi-sec. Niestety bardzo często ofiarami takiego procederu są sami górnicy, którzy starają się atakować złodzieja (a ten ma większą siłę) albo "zabierają co ich".

Do samych kontenerów (np. kotwiczenia) wymagany jest skill Anchoring - dział Corporation Management.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej