Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Doom:
Który współczynnik w parametrach rakiet decyduje o ich "celności" w ostrzelane cele? Po porównaniach parametrów cruizów wychodzi mi że explo velocity? Jesli tak jest to niech mi ktos powie czy tylko mój klient twierdzi że wśród Heavy Missile największą celnośc maja Furry?
Goomich:
Explosion velocity i explosion radius.
http://www.eveonline.com/guide/en/g61_3.asp
Edit: Guide nie został uzupełniony po nerfie, więc cyferki, które tam wyskoczą są z dupy wzięte, ale mniej więcej pokazuje jak to działa.
BvS Smyk:
Mam pytanie odnośnie kar jakie są kiedy odmawia się podjęcia zrobienia danej misji.
Kilka razy zrezygnowałem z misji i zauważyłem, że mniej kasy dostaje się za wykonanie misji teraz około 5% zarówno od npc co zleca jak i za bounty. Czy można poprawić to jakoś czy nie da się już oraz czy kolejne odmowy misji prowadzą do jeszcze mniejszych nagród?
Doom:
Kara za odmowe podjęcia msji:
- żadna jeśli wcześniej (w przeciągu ostatnich 4 godzin) nie zrobiłeś już czegoś podobnego
- spadek standa do agenta i korporacji (nie znam mechanizmu ale w moim przypadku zwykle u agenta od 0,5 do 1, około 0,5 do korpa - taka średnia), znacznie bardziej zaboli cie jeśli zrezygnujesz z już zaakceptowanej misji,
-powyzsze nie działa w przypadku story line - tedy dostajesz po standzie również do frakcji ale znacznie mniej niż gdybyś wziął i potem odrzucił
Odnośnie tych znikających isków - sparawdź wysokość korpowego podatku ewentualnie dopytaj sie na co jest nałożony ;) :P ;)
litestep:
--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2009, 19:59:57 ----powyzsze nie działa w przypadku story line - tedy dostajesz po standzie również do frakcji ale znacznie mniej niż gdybyś wziął i potem odrzucił
--- Koniec cytatu ---
Za nie podjecie się misji story line lub pozwolenie na wygaśnięcie oferty nie ma absolutnie żadnych konsekwencji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej