Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Handel, market i inne

<< < (10/19) > >>

pietiap:
Ok dziękuje wam. Chodziło mi właśnie o to co napisał JimmyBrownie.

Klawy:
Mam pytanie związane z sprzedażą wydobytego minerału a dokładnie  Veldspar. Musze dodać ze jest to mój pierwszy post na tym forum wiec nie wiem czy pisze w dobrym miejscu.

Problem polega na tym ze po wydobyciu Veldspara lecę do najbliższej stacji gdzie dokuje. I dalej kompletnie nie wiem jak sprzedać. Otwieram swoje cargo i klikam jak i prawym jak i lewym przyciskiem myszy na surowcu i niewiedze opcji sell. jedynie " Buy this type ".

Jak sprzedać Veldspar.

ps: jestem poczatkujacym i to w doslownym znaczeniu gdyz gram dopiero 4h

Pozdrawiam

Julius Septimus:
Nie mozesz niczego sprzedawać jeśli masz to w cargo statku - musisz wyładowac na stację (w menu po lewo masz ikonkę "Items". Przeciągasz z cargo tak i już możesz.

Loc0:
Skonczyles tutorial?

destroyer:
Czy mogłbym prosic Was o podanie aktualnych systemów słuzacych za tzw spoty handlowe? Mialem kiedys odnotowane Jite, Nonni, Motsu, Amarr, Tash Mukor Prime,  Osmeden, Oursulaert i Rens. Słuzyły one za przyczółki do zaopatrywania się dla osób z róznych czesci galaktyki. Z tego co widze Osmeden i Oursulaert straciło na znaczeniu (popyt na rózne towary spadł tam nawet  o ponad połowe). Wszelkie Wasze spostrzezenia beda dla mnie cenne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej