Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Handel, market i inne
Kara Mon:
Colonel napisalem wyzej ze moj order mial wartosc 1 497 998.98 isk za sztuke (i bylas to najnizsza cena w tym momencie w regionie)
Dzieki Voulture, w sumie sobie przypomnialem ze kiedys cos takiego pisal juz ktos, ze nie wazne jaki order sie wybiera i tak kase dostanie ten co ma najnizsza cene
Colonel:
odnosze wrazenie ze sie nie zrozumielismy ...no ale to chyba norma w dyskusjach przez fora :)
Doom:
Ja tylko dodam że o ile wiem działa to na szczęście tylko w obrębie stacji.
W momencie w którym chcę kupić najtańszy przedmiot na stacji na której siedzę to przedmiot ten dostaję, choćby w całym regionie poza ta stacją były tylko tańsze oferty sprzedaży
Acha takie pomyłki robi się jesli market jest sortowany po odległości - wtedy towary nawet na tej samej stacji są przemiksowane wedle wzoru którego nigdy nie szukałem ale od najdroższego do najtańszego (albo na odwrót) na pewno to nie jest
Khobba:
właśnie tak - masz najniższy sell order, ktoś chce zapłacić więcej to płaci - ale Tobie :)
Kerostat:
--- Cytat: XIII w Październik 10, 2009, 14:52:08 ---O czym często brutalnie przekonują się newbie chcący w ten sposób przekazać kasę zarobioną na pierwszym swoim trailu na drugi trial :)
--- Koniec cytatu ---
To można przekazywać w jakiś sposób kasę z jednego trial konta na inne?
Bo jak nie w ten sposób to jak?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej