Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvP, czyli problemy z innymi graczami

<< < (20/38) > >>

Bioshock:
Witam.

Dziękuję za radę - może to być skuteczny sposób na w miarę spokojną grę.

Pozdrawiam.

Templar Brave:

--- Cytuj ---Po analizie ofert w markecie rodzi się kolejne pytanie. Czy kontenery zabezpieczone szyfrem zamkowym (Secure Container) chronią właściciela przed umiejętnością Can Flipping?
--- Koniec cytatu ---
Mogę tylko dodać do tego, o czym mówił Xarthias, że Secure Containers przeważnie usuwa się z canflipowego ustawienia overview, bo "raczej" nie są one przedmiotem canflippingu  :P Ze względu na małą pojemność nie są też zbyt wydajne dla ich właściciela, ale za to bezpieczne  O0
Wytrawny ( :P) Can Flipper wybiera sobie "ofiary" (nie żebym coś o tym wiedział..... ;D ;D), także spokojnie, używając kontenerów secure możesz czuć się bezpieczny..... :P :P

Goomich:

--- Cytat: Templar Brave w Luty 08, 2010, 02:41:57 ---Wytrawny ( :P) Can Flipper wybiera sobie "ofiary" (nie żebym coś o tym wiedział..... ;D ;D), także spokojnie, używając kontenerów secure możesz czuć się bezpieczny..... :P :P

--- Koniec cytatu ---

Do pierwszego discophoona.

Azbuga:
sfituj bojowo hulka - can flipera da rade zabić na 100%. on się przekona ze nie jesteś celem, ty poczujesz kopa adrenaliny i wyrosną ci włosy na klacie :D

SokoleOko:
A tam "bojowo", wystarczy mieć punkt!

Czas temu do gravi-site'a w null wpadł mi wrogi stealth bomber i zaczął walić w mojego Hulka, ale zanim doszedł do połowy shielda, sam wiał na strukturze zeżarty dronami.  :coolsmiley:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej